-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neišgalvoti gyvenimai“: ragana Vilija Lobačiuvienė ne iš pirmo karto pateko pas liberalus

Nuo pat pirmųjų dienų, kai buvo viešai paskelbta, kad Vilija Lobačiuvienė dalyvaus Vilniaus miesto savivaldos rinkimuose, iš visur pasipylė aštrūs kritikos kirčiai, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai.
Vilija Lobačiuvienė
Vilija Lobačiuvienė. / „Scanpix“ nuotr.

Vilija Lobačiuvienė gerai žino, ką reiškia būti itin nemalonių gandų ir apkalbų centre. Juk ji, ne vienerius metus  užsiimanti sunkiai suprantamais dalykais, ne sykį buvo viešai kritikuota ir eilinių lietuvių, ir netgi bažnyčios. O skeptikai, netikintys ypatingomis Vilijos galiomis, sugebėjimu nuspėti  ar pakoreguoti ateitį, daugybę kartų tvirtino, jog ji – viso labo apsišaukėlė, nugalinti sutvarkyti ne tik kitų, bet ir savo pačios gyvenimo. Naujų spalvų V.Lobačiuvienės biografijai pridėjo ir pernai nuskambėjęs  vienos įmonės pranešimas, kuriame buvo teigiama neva ragana  padės  išieškoti skolas, dirbs su nemokiais klientais.

Į Liberalų ir centro sąjungą įstojo ne šiemet ir ne pernai, o prieš aštuonerius metus.

Vilija, kalbėdama su LNK laida „Neišgalvoti gyvenimai“, neslepia: nors iki šiol  niekada labai nesireklamavo, dalyvavimas politikoje jai – ne naujiena. Juk į Liberalų ir centro sąjungą įstojo ne šiemet ir ne pernai, o prieš aštuonerius metus. Tiesa, vadinamosios raganos išskėstomis rankomis niekas nelaukė. O būsimi kolegos, išvydę jos pareiškimą tapti partijos nare, pirmą kartą iškart atmetė kandidatūrą.

Kuo ši prieštaringai vertinama moteris galėtų būti naudinga Vilniui? Ką ji supranta apie politiką? V.Lobačiuvienė jau sulaukė Seimo senbuvių kritikos, neva vienintelis jos darbas  savivaldybės taryboje būtų žiūrėjimas į stebuklingąjį rutulį ir sprendimams  palankių dienų skaičiavimas... Neva daugiau nieko ir negali išmanyti. 

„Darbas savivaldos taryboje – neapmokamas. Tai vos keli posėdžiai per mėnesį. Taigi nei praturtėsiu, nei savo ligonius paliksiu“, – sako  politikės karjerą norinti išbandyti Vilija Lobačiuvienė.  Ji paslaptingai šypsosi sakydama, kad šie rinkimai – tai tarsi dar viena jos gyvenimo avantiūra.

Antradienį 20.30 „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius