Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neišgalvoti gyvenimai“ sužinojo, kad Liveta Kazlauskienė traukiasi iš konservatorių partijos

Šiuo metu Livetos ir Petro Kazlauskų namuose – naujas medaus mėnuo, tuo įtikino šeimą aplankę LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ žurnalistai.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Apie asmeninius reikalus neturiu ką pasakyti“, – į ilgas diskusijas pastaruoju metu nesileisdavo politikės kelią pasirinkusi Liveta Kazlauskienė. Paklaustas apie šeimyninę laimę, stebėtinai nekalbus būdavo ir Petras. Taigi visai nenuostabu, kad Kaune jau senokai netilo nieko gera nežadančios kalbos: kadaise meilę ir romantiką demonstravę Kazlauskai dabar pykstasi, skiriasi ir dalijasi turtus, o Petras turi kitą...

Liveta Kazlauskienė šį kartą atvira. Moteris papasakoja apie šeimą ištikusią krizę ir apie įtarimus, jog vyras turėjo kitą moterį. Livetos pasakojimas bus didelė staigmena net jos vyrui Petrui, mat ji pirmą kartą prisipažins, jog tam, kad išsiaiškintų tiesą, ji ryžosi netgi sekti savo sutuoktinį... Apie tai po ilgos pertraukos pirmą kartą prabyla ir Livetos vyras Petras Kazlaukas.

Kita naujiena, kurią žiūrovai išgirs iš Livetos lūpų, nustebins ne tik visus jos gerbėjus bei kolegas, bet ir patį premjerą. Liveta Kazlauskienė planuoja įteikti pareiškimą, jog traukiasi iš konservatorių partijos. „Galvoju, kad šiuo metu konservatorių ir krikščionių demokratų partija ir jos vykdoma politika, gali pykti nepykti ponas Kubilius ir kiti, yra tautos genocido politika“ , – negailės aštrių žodžių savo kolegoms Liveta Kazlauskienė.

„Apie gerus mano darbus Lietuvos žmonės dar išgirs“, – sako Liveta Kazlauskienė. Sulauks poros gerbėjai ir naujų dainų. Tačiau pirmiausia moteris pasiryžusi grąžinti meilės skolas savo Petrui. Vyrui, kuris trejus metus, kaip pats tikina, ištikimai laukė darbuose paskendusios žmonos. Ir pagaliau sulaukė...

Naujienos iš Livetos ir Petro Kazlauskų namų, jau antradienį laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi 20.30 val. per LNK.


Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius