Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikėtinai sulieknėjusi Viktorija Strelčiūnaitė tapo modeliu ir atkreipė reperio Will.I.Am dėmesį

Vilnietė Viktorija Strelčiūnaitė (19), išgarsėjusi portalui Žmonės.lt papasakojus jos neįtikėtiną lieknėjimo istoriją, pasidalijo naujais savo įspūdžiais. Ką tik baigusi mokyklą mergina šiuo metu apsistojo Paryžiuje, kur ragauja modelio duonos. Čia sutinka ir pasaulinio garso įžymybių. Pavyzdžiui, amerikiečių reperis ir dainininkas Will.I.Am., pats užkalbinęs šviesiaplaukę lietuvę.
Viktorija Strelčiūnaitė
Viktorija Strelčiūnaitė / Žmonės.lt nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė 2011-aisiais (kairėje) ir 2014-aisiais
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė 2011-aisiais (kairėje) ir 2014-aisiais

Neįtikėtiną V.Strelčiūnaitės lieknėjimo istoriją Žmonės.lt papasakojo metų pradžioje. Dėl antsvorio, patyčių ir nepasitikėjimo savimi kentėjusi mergina atsikratė daugiau nei 20 kg svorio ir tapo neatpažįstama.

Matyt, prieš kelerius metus V.Strelčiūnaitė nė pati nebūtų galėjusi patikėti, kaip gyvenimas susiklostys. Šįmet ji pabaigė mokyklą ir žingsnis po žingsnio brenda į mados pasaulį. Šiuo metu V.Strelčiūnaitė apsistojusi Paryžiuje – vasarą čia dirba modeliu.

„Visad labai žavėjausi modeliais, bet niekad neplanavau pati vienu tapti. Tikrai nesvajojau, kad šis darbas man būtų tinkamas... Tačiau atsirado tokia galimybė, ir nusprendžiau, kad negalima atsisakyti“, – Žmonės.lt pasakojo V.Strelčiūnaitė.

Mados sostine vadinamame Paryžiuje ji jau dalyvavo keliose mados fotosesijose. Podiumu dar nežengė – sako, reikia patobulėti, kad kas pasiūlytų, o ir pati ryžtųsi.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė

„Tai puiki proga vasarą pakeliauti ir užsidirbti. Paryžiuje esu jau pusantro mėnesio, netrukus važiuosiu namo. Turiu kelis pasiūlymus, tarp kurių ir Kolumbija“, – džiaugiasi V.Strelčiūnaitė.

Ji pasakojo, kad nors apie modelio darbą dažnas linkęs atsiliepti kaip apie labai lengvą, taip anaiptol nėra. Pavyzdžiui, viena fotosesija gali vykti ir visą dieną, laiko pavalgyti ar pailsėti tiesiog nelieka.

Be to, net ir tokiai laibai merginai kaip ji tenka skaičiuoti kąsnius: „Reikia smarkiau prisižiūrėti mitybą, bet kai įpranti tai nebėra taip sunku, nėra savęs kankinimas. Žinoma, daug lengviau prisižiūrėti turint galimybę nemokamai vaikščioti į didžiulę sporto salę ar baseiną.“

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė

Visgi perdėm daug vilčių padaryti karjerą mados srityje ji nepuoselėja: „Manau, kad kol esu jauna, reikia išbandyti visko kuo daugiau. Toks darbas ypač plečia akiratį, pažinčių ratą, suteikia daugiau pasitikėjimo savimi.“

Sudomino Will.I.Am

Kur gražios ilgakojės merginos, ten ir ką pasiūlyti turintys vyrai. V.Strelčiūnaitė ilgai nepamirš pažinties su visame pasaulyje žinomu dainininku, muzikos prodiuseriu ir reperiu Will.I.Am.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė ir Will.I.Am
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė ir Will.I.Am

Grupės „Black eyed peace“ lyderis, pasirodantis kartu su tokiomis garsenybėmis kaip Britney Spears, Justinu Bieberiu ar Miley Cyrus, pats priėjo prie gražuolės lietuvės ir ją užkalbino.

„Buvau viename naktiniame klube, ir jis buvo ten pat. Mes su keliomis panelėmis buvome prie savo staliuko, jis netoliese stovėjo su apsauginiu. Po to ėjo pro šalį, sustojo, pakalbino. Susipažinau, paprašiau nusifotografuoti. Dar keliais žodžiais persimetėme ir jis išėjo. Labai paprastas žmogus, linksmas, pats po to mano telefoną paėmė ir bandėme pasidaryti „selfie“, bet nelabai koks pavyko“, – Žmonės.lt pasakojo V.Strelčiūnaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė

Viktorija nustebo, kad Will.I.Am pats ėmė klausinėti dalykų apie ją – domėjosi, iš kur ji atvyko, ką veikia Paryžiuje. Pats paatviravo, kad čia užklydo dėl ką tik vykusios mados savaitės.

„Čia mačiau nemažai garsenybių, tokių kaip Joe Jonas, J.Alexanderis. net su pačiu Kanye Westu vos neprasilenkėme! Su drauge ketinome aplankyti Louis Vuitton pristatymą, o jis kaip tik ten buvo. Tik pasikeitė mūsų planai...“ – pasakoja ji.

Kadaise dėl išvaizdos kompleksavusi, nelaiminga besijautusi mergina šiandien pačios pastangų dėka gyvena tarytum svajonėje: „Tapau gulbe iš bjauraus ančiuko ir pagaliau buvau tikrai įvertinta, pastebėta! Tai labai prided pasitikėjimo savimi ir leidžia prodyktyviau plėtoti ateities planus!“

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Strelčiūnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius