Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nekenčiu, bet toleruoju!

Vyrų ir moterų skirtingas požiūris į tam tikrus dalykus kartais santykiuose lemia barnius. Tačiau Lietuvos ir užsienio garsenybės tikina, kad stengiasi susitaikyti ir toleruoti tam tikrus savo antrųjų pusių poelgius ar įpročius, kurie jiems labai nepatinka, kartais netgi beprotiškai erzina.
Ineta Puzaraitė
Ineta Puzaraitė / V. Ovadnevo nuotr.

Ineta Puzaraitė (20) 
„Vyras privalo būti tvarkingas“

„Neslėpsiu: vyrai turi daug savybių, kurių aš netoleruoju. Turbūt labiausiai mane erzina bet kur išmėtytos jų kojinės. Taip negali būti! Vyras privalo būti tvarkingas“, – savo nuomonę išsako jaunoji grupės „Studentės“ narė I. Puzaraitė. Tačiau mergina tvirtina, kad yra tokia savybė, kurios ji nemėgsta, bet toleruoja. „Jei mano mylimasis pavydėtų manęs kitam vyrui, reikštų, kad mane myli. Šiuo atveju pateisinu pavydą“, – nusijuokia pašnekovė.

Beje, Ineta sako nepykstanti ant vaikinų, kurie eidami drauge su ja, žvalgosi ir į kitas paneles: „Nematau čia nieko bloga. Tai reiškia, kad vyras yra normalus.“
O kaip dainininkė reaguotų, jei jos širdies draugas pareikštų, kad ji privalo sėdėti namuose, puoselėti būstą, gaminti maistą ir nesirūpinti, iš kur gauti pinigų? „Jei mano vyras uždirbtų tiek, kad mums abiem užtektų šlamančiųjų, tikrai nesupykčiau“, – pokalbį baigia I.  Puzaraitė.

V. Ovadnevo nuotr./Vitalijus Cololo
V. Ovadnevo nuotr./Vitalijus Cololo

Vitalijus Cololo (36) 
„Žmona mėgsta tamsą, aš – šviesą“

Humoristas V. Cololo, kaip ir daugelis vyrų, nervinasi, kai jo mylimoji, vaikštinėdama po parduotuves, praranda laiko nuovoką. „Aš tai vadinu vaikščiojimu po muziejus. Nesuprantu, ką galima taip ilgai veikti parduotuvėse... Man patinka pasidairyti po parduotuves nebent užsienyje, tačiau Lietuvoje stengiuosi apsisukti greitai. Kaip elgiuosi, kai mano žmona užtrunka parduotuvėje? Skubu į automobilį ir kas dešimt sekundžių jai skambinu ir vis klausiu: kur tu? Kada ateisi?“ – pasakoja Vitalijus.

Yra ir daugiau dalykų, kurie erzina televizijos garsenybę. „Mano žmona ir dukra mėgsta užtraukti visas namų užuolaidas, o aš priešingai – dievinu šviesą. Štai dabar esu vienas namuose. Mėgaujuosi akimirkomis, kai atitraukiu visas žaliuzes. Bet žinau, kad netrukus grįš žmona ir vėl įves savo tvarką “, – šypteli pašnekovas.

Asm. albumo nuotr./Monika Katunskytė
Asm. albumo nuotr./Monika Katunskytė

Monika Katunskytė (25) 
„Kompiuterio ir televizoriaus maniakai – lochai

„Nors dabar esu vieniša, tačiau puikiai žinau, kokios vyrų savybės mane varo iš proto, – sako dainininkė M. Katunskytė. – Mane žiauriai erzina tokie vyrai, kurie laiką leidžia prie kompiuterio ar televizoriaus. Jie kaip kokios lervos išsidrebia ant sofos ir gali taip pratūnoti visą dieną. O kad aplink zuja jų mylimosios, jiems dzin. Kompiuterio ir televizoriaus maniakai yra tikri lochai. Tą sakau remdamasi savo patirtimi.“

Dainininkė sako neradusi būdų, kaip atkreipti vyro dėmesį į save, o ne į ekraną: „Manau, tokiems žiopliams niekas jau nebepadės. Gali daryti, ką nori, bet jie tik į televizorių ar kompiuterį akis susmeigę. Nepadės, net jei tokiam ir su mazgote suduosi...“ Vis dėlto Monika įsitikinusi, kad ne visi vyrai tokie ir ateityje ji dar sutiks geresnių.

V. Ovadnevo nuotr./Rosita Paulauskaitė
V. Ovadnevo nuotr./Rosita Paulauskaitė

Rosita Paulauskaitė (30) 
„Vyrai, nepalikite savo moterų vienų“

Grupės „Junior“ lyderė R. Paulauskaitė sako, kad gyvenime turėjo tiek patirties santykiuose su vyrais, jog išmoko kone 100 procentų toleruoti įvairias savo partnerių savybes ir poelgius.  „Turbūt nėra tokių vyro įpročių, kurie mane taip erzintų, kad negalėčiau jų toleruoti“, – sako pašnekovė.

Rosita įsitikinusi, kad merginos, kurios skundžiasi dėl savo mylimųjų netvarkingumo – pakampėse išmėtytų kojinių ar neplautų indų – iš tiesų yra nepatenkintos tik todėl, jog nesulaukia iš jų padėkos. „Manau, daugeliui moterų patinka rūpintis savo vyrais, tiesiog jie galėtų labiau tai vertinti“, – nuomone dalijasi dainininkė.

Vis dėlto Rosita išskyrė vieną vyrų savybę, kuri ją nervina. „Man labai nepatinka, kai į vakarėlį atsivedęs savo merginą ar žmoną, vaikinas sprunka nuo jos ir laiką mieliau leidžia su draugeliais. Manau, taip nederėtų elgtis. Vyrai, nepalikite savo moterų vienų“, – prašo Rosita.

G. Skaraitienes nuotr./Karolis Sakalauskas
G. Skaraitienes nuotr./Karolis Sakalauskas

Karolis Sakalauskas (28) 
„Privalome leisti moterims gražintis“

LNK laidos „Kažkas atsitiko“ vedėjas Karolis neslepia: jo žmona Jolanta (35), kaip ir daugelis kitų dailiosios lyties atstovių, mėgsta gražintis. Nors tai vyrą kartais priverčia pasinervinti, tačiau jis sako, kad negalima dėl to pykti.

„Vyrai, privalome leisti moterims gražintis. Aš puikiai žinau, kad manikiūrui ir pedikiūrui reikia 2 valandų, plaukams nudažyti ir nukirpti – 3 valandų, dar poros valandų – pasidažyti ir apsirengti. Taip praleidžiama beveik visa diena. Tačiau juk paskui taip malonu žiūrėti į išsipusčiusią savo mylimąją“, – sako K. Sakalauskas.

Paklaustas, ar yra kokių nesutarimų su žmona buitiniais klausimais, Karolis šypteli: „Dėl to skandalų nekeliame, tačiau mane kartais erzina, kad mano žmona maistą gamina beveik be druskos ir prieskonių. Beje, mano mylimoji beveik nevalgo mėsos, todėl kepsnius sau kepuosi pats.“

V. Ovadnevo nuotr./Tomas Eigertas
V. Ovadnevo nuotr./Tomas Eigertas

Tomas Eigertas (21) 
„Merginas – į „Moterų ruošimo“ kursus“

Grupės „Pikaso“ narys sako, kad negali pakęsti, kai moterys niurzga ir iš musės nuolat daro dramblį. „Esu turėjęs tokių merginų, kurios nuolat bambėdavo, būdavo viskuo nepatenkintos. Apskritai man nepatinka zanūdos, kurios nieko gyvenime nenori, yra pasyvios ir nuobodžios. Tokia mergina manęs niekada nesužavėtų“, – sako T. Eigertas.

Vaikinas tikina, kad pats puikiai moka pasirūpinti savimi: ir maistą gamina, ir skalbia, ir lygina drabužius. Todėl pageidautų, kad jo būsima žmona taip pat išmanytų namų ruošą. „Manau, tiek vyras, tiek moteris turi buities darbus pasidalyti per pusę. O jeigu dailiosios lyties atstovės nemoka gaminti maisto, nežino, kaip naudotis skalbimo mašina, jas reikia siųsti į „Moterų ruošimo“ kursus“,  – šmaikštauja atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius