Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemirtingo hito „Baila Morena“ atlikėjas Zucchero Kauno senamiestyje kaitino moterų širdis

Populiarusis italų dainininkas Zucchero (57) Lietuvoje jau jaučiasi kaip namie. Trečiadienio vakarą Kauno senamiestyje „Daugirdo amfiteatre“ vykstančiame „Švyturio muzikos festivalyje“ jis surengė jau ketvirtąjį koncertą mūsų šalyje. 40 mln. įrašų visame pasaulyje pardavęs ir tokiais hitais, kaip „Baila Morena“, „Senza Una Donna“ išgarsėjęs Zucchero nepaliko abejingo nei seno, nei jauno. Karšti lotyniški ritmai ir lėtos lyrinės dainos ypač virpino merginų ir moterų širdis.
Zucchero Kaune
Zucchero Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Populiarusis italų dainininkas Zucchero Lietuvoje jau jaučiasi kaip namie. Trečiadienio vakarą Kauno senamiestyje „Daugirdo amfiteatre“ vykstančiame „Švyturio muzikos festivalyje“ jis surengė jau ketvirtąjį koncertą mūsų šalyje. 40 mln. įrašų visame pasaulyje pardavęs ir tokiais hitais, kaip „Baila Morena“, „Senza Una Donna“ išgarsėjęs Zucchero nepaliko abejingo nei seno, nei jauno.

Koncerto pradžia vėlavo beveik valandą laiko. Tik apie 21 val. prie scenos juodu „Volvo XC90“ visureigiu buvo atvežta vakaro žvaigždė. Netrukus 16 muzikantų grupė pradėjo energingą melodiją, prie jų prisijungė ir pats Zucchero.

Netoli scenos stovėję grupės „Rondo“ muzikantai, kurių lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara prisipažino esantis didelis Zucchero gerbėjas, aptarinėjo įspūdingą vaizdą scenoje. Joje – du mušamųjų komplektai, trys perkusiniais instrumentai grojantys muzikantai, klavišiniai, trys pritariančios vokalistės-šokėjos, trijų žmonių pučiamųjų sekcija, trys gitaristai, boso gitaristė ir pats Zucchero.

Beje, vienam iš trimitininkų prieš pasirodymą buvo sunegalavęs, prireikė net medikų pagalbos, tačiau į sceną jis žengė spindėdamas gera nuotaika ir energija.

Koncertą stebėjo keli krepšinio pasaulio atstovai – praeityje garsus žaidėjas Eurelijus Žukauskas su žmona, treneris Rimvydas Samulėnas.

Italas jautį griebė už ragų – publiką užvesti bandė trimis energingomis temperamentingomis dainomis. Ir jam pavyko. Nuo pirmųjų akordų publika pradėjo vis drąsiau šokti į taktą. Vėliau Zucchero lyrinėmis dainomis ieškojo kelio į moteriškos lyties atstovių širdis. Apie dvi valandas tukusiam koncertui įsibėgėjus, nuskambėjo ir visos garsiausios Italijos pop garsenybės dainos – „Senza Una Donna”, „Wonderful World“, „My Love“, „Baila Morena“.

Galbūt nuo 100 litų kainavę bilietai atbaidė namažai klausytojų praleisti vakarą "Švyturio muzikos festivalyje". Zucchero gerbėjų manymu, į tokio lygio atlikėjo koncertą turėjo susirinkti kelis kartus daugiau žmonių. Kai kurie bBrangių bilietų neišgalėję nusipirkti miestiečiai koncertą stebėjo nuo Vytauto Didžiojo tilto.

Zucchero koncertas – ryškiausias visą vasarą laikinojoje sostinėje vykstančio „Švyturio muzikos festivalio“ akcentas. Dainininko pasirodymas Kaune įrašytas į atlikėjo 2013 m. pasaulinių gastrolių grafiką, kuriame daugiau kaip 60 koncertų ne tik daugelyje Europos šalių, bet ir Australijoje, Prancūzijos Polinezijos salose ir kitur. Šiuo metu gastrolinis turnė jau įpusėjo, o į visus jau įvykusius koncertus buvo išpirkti visi bilietai.

„Švyturio muzikos festivalio“ koncertų datos ir atlikėjai:

Birželio 28 d. – Leon Somov & Jazzu;
Liepos 12 d. – Kostas Smoriginas – naujos kompaktinės plokštelės „Albumas“ pristatymas;
Rugpjūčio 30 d. – „G&G Sindikatas”;
Rugpjūčio 31 d. – „Antis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius