Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepagarbiais pasisakymais išsišokusiam „Paslapčių namų“ gyventojui Vytautui gresia bausmė

Užuominų ieškojimas ir jų skaitymas, bendravimas ir kuo geresnis dalyvių pažinimas bei galiausiai – paslapčių atskleidimas – didžiausi TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvių uždaviniai. Tiesa, siekiant šių tikslų, svarbu tris mėnesius vienoje patalpoje darniai gyventi su savo konkurentais, išlaikant toleranciją bei pagarbą. Bene sunkiausiai su šiais uždaviniais susidoroja klaipėdietis Vytautas.
„Paslapčių namų“ dalyvis Vytautas
„Paslapčių namų“ dalyvis Vytautas / TV3 nuotr.

Pradėjęs nuo nekaltų užuominų ir linksmų pašmaikštavimų, Vytautas priėjo iki... rasistinių įžeidinėjimų ir nepagarbaus elgesio su egzotiškos išvaizdos Avgustina. Linksmo būdo, visada gerai nusiteikusi Avgustina namų šeimininkui Balsui yra prasitarusi: „Vytauto užgauliojimai mane žeidžia, tačiau to aš neparodau ir nerodysiu.“

Praėjusį šeštadienį tiesioginiame eteryje Avgustiną pavadinęs „juočke“ Vytautas priėjo netolerancijos liepto galą. Tvirtai savo rankose „Paslapčių namų“ vadeles laikantis griežtasis Balsas nuolat taiko įvairias bendravimo, žaidimų ir provokacijų strategijas, tačiau jis visada įsitikinęs: pagarba dalyviams ir žiūrovams privalo būti išlaikyta.

„Labai gerai pagalvok apie savo elgesį, užgaulius žodžius ir nepagarbą dalyviams. Jeigu nepadarysi išvadų, – būsi griežtai nubaustas“, – bene didžiausią įspėjimą „Paslapčių namų“ istorijoje ir gresiančią griežtą bausmę kovoje dėl daugiau kaip 100 000 litų iš Balso išgirdo Vytautas.

Neslepiančiam noro laimėti „Paslapčių namus“ vaikinui tai – didelis smūgis. Kokias išvadas dėl savo elgesio ir ištarų žodžių padarys Vytautas? Kaip dalyvis mėgins išpirkti savo kaltę? Kaip pasikeis jo bendravimas su Avgustina ir kitomis merginomis?

„Paslapčių namai“ – jau šį, trečiadienio, vakarą 19.50 val. per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius