Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nerealiųjų” ringe – A. Rimiškio tėtis prieš bušido čempioną Jordaną

Iki šiol visais įmanomais būdais televizijos kamerų vengęs Andriaus Rimiškio tėtis Vidutis Rimiškis meilės dieną – vasario 14-ąją pirmą kartą prisistatys visai Lietuvai ir kartu kovos šeimų žaidime „Nerealieji. Lietuvos šeimos lyga”.
A.Rimiškio tėtis Vidutis su dukra
A.Rimiškio tėtis Vidutis su dukra / TV3 nuotr.
Temos: 2 Bušido Tėtis

„Išbandyti jėgas žaidime labai norėjo mano sesuo Raminta, bet įkalbėti tėtį visiems buvo didžiulis iššūkis. Iki šiol jis labai vengė televizijos kamerų ir eterio, kai tik pasisukdavo kalba apie kokį filmavimą ar net mano koncertų įrašą, tėtis lyg netyčia kažkur dingdavo, o žurnalistai taip ir likdavo nieko nepešę. Šį kartą jis irgi visaip stengėsi atsikalbinėti nuo dalyvavimo „Nerealiuosiuose”. Namuose – Jūžintuose buvo kilusi nemenka įtampa, nes mama ir Raminta jį visaip įkalbinėjo, o jis vis atsikalbinėjo”, – pasakojo Andrius.

Tačiau galiausiai meilė šeimai ir pagrandukei Ramintai nugalėjo, ir Vidutis pasiryžo dalyvauti laidoje. Ir nors atvykęs į filmavimą neslėpė jaudulio, ugniagesiu gelbėtoju dirbantis vyras nepaliovė šmaikštavęs, kaip jam seksis kovoti su konkurentu – daugelį titulų pelniusiu bušido meistru Jordanu Poškaičiu.

Išmėginti jėgas Lietuvos šeimų lygoje Jordanas taip pat sutiko dėl savo dukros Medos. Ji pamažu seka tėvo pėdomis ir laidoje pademonstruos tai, ką sugebėtų retas suaugęs – vaikščios ant stiklo šukių.

Abiejų šeimų laukia linksma dvikova. Lietuvos popscenos pažibą išauginusiam Vidučiui Rimiškiui teks ir pačiam prieš publiką uždainuoti bei visu veidu panirti į šokoladą... Maža to, klius nemenkas išbandymas – susirungti tiesioginėje dvikovoje su pačiu Jordanu!

Palaikyti šeimų atvyko nemenka sirgalių komanda. Čempioną ir jo dukrą atlydės Jordano tėtis, pats kažkada skyręs didelį dėmesį sportui, o Rimiškius atlydės ne tik būsimąja marčia tituluojama Andriaus mylimoji Vaida, bet ir nemažas būrys jūžintiškių.

Laidoje netruks ne tik linksmų užduočių ir įtemptų kovos akimirkų, bet ir meilės. Švento Valentino dieną savo šeimą atlydėjęs Andrius ne tik uždainuos, bet ir prabils apie vestuves, o jo mama jas palaimins pačiame televizijos eteryje!

Įspūdingas meilės dienos šou „Nerealiųjų” laidoje prasidės šeštadienį, vasario 14 dieną, 19.05 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius