Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neribotų atostogų išėjęs TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas vasarą bendradarbiaus su Kristupu Krivicku

Dar kovo pradžioje Žmonės.lt rašė, kad ilgametis TV3 darbuotojas, programų direktorius Jurgis Jefremovas palieka savo darbovietę ir išeina „daugiau nei dvi savaites“ truksiančių atostogų. Dabar portalą Žmonės.lt pasiekė žinia, kad J.Jefremovas ruošiasi dirbti su prodiuseriu Kristupu Krivicku. Pats J.Jefremovas sako, kad šiuo metu yra laisvai samdomas darbuotojas.
Kristupas Krivickas ir Jurgis Jefremovas
Kristupas Krivickas ir Jurgis Jefremovas / Žmonės.lt nuotr.

„Nepradėjau dirbti su Kristupu Krivicku. Yra galimybė, kad viename vasariniame projekte aš šiek tiek pagelbėsiu Džiugui Siaurusaičiui. O tai – viso labo vienkartinis darbas. Dėl to ir galėjo šie gandai, kad dirbsiu pas Kristipą, pasklisti“, – portalui Žmonės.lt sakė J.Jefremovas.

Nors J.Jefremovas šiuo metu, oficialiais TV3 duomenimis, atostogauja, tačiau jis tikina, kad darbų jam per atostogas, galima suprasti neribotas, netrūksta. Mat jis dirba su įvairiomis prodiuserinėmis kompanijomis ir kūrybos namais, kaip laisvai samdomas kūrybinis darbuotojas.

„Aš, kartu su Gediminu Jauniumi ir „Elitaz“, rengiau ir penktadienį praūžusį TV3 televizijos 20-ojo jubiliejaus renginį. Taigi turiu tokių darbelių, kuriuose dirbu kaip laisvai samdomas darbuotojas. Manau, kad su daugeliu prodiuserinių įmonių man teks dabar padirbėt, bet tai – tik trumpalaikiai darbai“, – portalui Žmonės.lt sakė Jurgis.

Jis, kaip suprantu, dabar yra laisvai samdomas kūrybinis darbuotojas. Taigi prodiuseriai Jurgį, kaip patyrusį žmogų, samdo įvairiems darbams.

Pasiteiravus, ar tiesa, kad jis po neribotų atostogų nebegrįš į TV3, o jo postą užims „dešinioji ranka“, sporto žurnalistas ir laidų vedėjas Mindaugas Rainys, Jurgis atsakė trumpai drūtai: „Na, čia jau šito dalyko TV3 ir klauskite.“ Tiesa, M.Rainys kaip tik šiuo metu ir eina TV3 programų direktoriaus pareigas.

Televizijos atstovai portalui Žmonės.lt konkretaus atsakymo, kiek laiko J.Jefremovas atostogaus ir ar šios atostogas iš viso kada nors baigsis, pateikti negalėjo.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su prodiuserinės kompanijos „TV Pro media“ vadovu Kristupu Krivicku jis taip pat patvirtino, kad Jurgis vasarą su juo dirbs kaip laisvai samdomas kūrybinis darbuotojas. Jis rašys TV3 eteryje nuo birželio pradžios pasirodysiančių pramoginių laidų, kurių šiltuoju sezonu suplanuota parodyti apie 50, scenarijų.

„Jis, kaip suprantu, dabar yra laisvai samdomas kūrybinis darbuotojas. Taigi prodiuseriai Jurgį, kaip patyrusį žmogų, samdo įvairiems darbams, – patikino K.Krivickas ir pridūrė. – Jis turi ilgametę patirtį ir daug laiko rašė tekstus juokingiausio vaizdelio formatui. Mums jis rašys scenarijų vasaros projektui. Prie šio projekto dirbs ir kiti gabūs scenaristai.“

K.Krivicko tvirtinimu, prie jų kūrybinės grupės, konkrečiai šiam vasaros projektui, prisijungė ir Justinas Jankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius