Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška: „Tokie žmonės kaip Smoriginas turi dingti ne tik iš televizijos, bet ir iš visuomenės“

Tryliktoji „Šok su manimi“ laida sukėlė tikrą aistrų bangą. Deja, kaip jau tampa įprasta, ne dėl porų pasirodymų, bet dėl komisijos pasisakymų. Šįsyk šokėjus vertinę ekspertai su Jurijumi Smoriginu priešakyje tiesioginio eterio metu nevengė atvirai konfliktuoti.
Nerijus Juška
Nerijus Juška / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po nuotaikingo aktoriaus Dominyko Vaitiekūno ir jo partnerės Justinos Žemaitytės „mikimauziško“ pasirodymo, komisija kaip reikalas susipyko. Sužavėta plastišku poros pasirodymu, šokių ekspertė Jūratė Norvaišienė apipylė porą pagyromis. Tuo tarpu išsišokti nevengiantis komisijos pirmininkas J.Smoriginas kibo į plaukus ilgametei šokių ekspertei. Metęs keletą akmenukų į sportinių šokių daržą, choreografas stengėsi į aukštumas iškelti baletą. Sportinius šokius jis apibūdino kaip šlamštą, kuris niekuomet neprilygs baletui.

Vėl demonstravo nepadorius gestus

„Baleto šokėjai yra labiausiai išsilavinę žmonės“, – pasididžiavimo neslėpė J.Smoriginas. Kai vedėjas Vytautas Šapranauskas pabandė šį posakį pritaikyti tarp žiūrovų įsitaisiusiam baleto primarijui Nerijui Juškai, J.Smoriginas akimirksniu puolė pastarajam į atlapus. „Nerijus Juška tai tikrai neišsilavinęs. Jis baletą paverčia netalentingu popsu“, – įžeidžiančiai svaidėsi J.Smoriginas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Jurijus Smoriginas
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Jurijus Smoriginas

Neiškentęs kandžių replikų, N.Juška ėmė replikuoti komisijos pirmininkui. „Smoriginas be zuikučių daugiau nieko nešokęs“, – kalbėjo N.Juška. Neištvėręs pastabos J.Smoriginas paliko šokių aikštelę, nevengęs prieš kameras ir vėl pamojuoti viduriniu pirštu.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Nerijus Juaka
Nerijus Juška

Papiktino kolegas

Pertraukos metu primarijus N.Juška neslėpė pykčio. „Tokie žmonės turėtų gydytis. Tai prastas taktas ne tik prieš šokėjus, bet prieš visą tautą. Esu labai pasipiktinęs ir manau, kad J.Smorigino neturėtų likti ne tik projekte, bet ir mūsų visuomenėje. Jis – baleto gėda“, – portalui 15min.lt pasakojo N.Jušką.

J.Smorigino elgesiu pasipiktino ir įprastai santūri pramoginių šokių žinovė J.Norvaišienė.   „Jurijus išties peržengia ribas. Man gaila, kad žiūrovai dėl jo išsišokimų yra priversti išjungti televizorius – juk dėl to krenta ir laidos reitingai, ir susidomėjimas šokiais. Esu ne kartą su juo kalbėjusi apie tai, kad jis turėtų taktiškiau elgtis. Aš nepykstu ant jo išsakytų nesąmonių apie sportinių šokių paprastumą, tiesiog manau, kad šiandien jam išties bloga diena. Jis turėtų susimąstyti“, – kalbėjo ji.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Komisijos nariai
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Komisijos nariai

Laidos rezultatai

Tryliktosios „Šok su manimi“ laidos metu susumavus žiūrovų ir komisijos balsų rezultatus iš projekto pasitraukti buvo priversti Evelina Sašenko ir Donatas Beržinis. Daugiausia žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukė šokėjai Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė. Antroji vieta laidoje atiteko Manto Wizard ir Viktorijos Kunauskaitės porai, tretieji liko Dangulė Stachura ir Deividas Meškauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius