Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa Šiaudikytė dykumoje nufilmavo klipą: „Tai – viena geriausių dienų gyvenime“

Neringa Šiaudikytė pagaliau gali atsipalaiduoti – naujasis jos vaizdo klipas jau nufilmuotas. Dainininkė kupina geriausių įspūdžių ir jau nekantrauja, kada išvys rezultatą.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Tiek planuota, tiek darbo ir pastangų įdėta, ir viskas prabėgo kaip sapnas... Esu be galo laiminga, kad ryžausi, užsispyriau nepasidaviau ir mes tai padarėme!“, – įspūdžiai po filmavimo dalijosi dainininkė.

Su Neringa dirbo didelė žmonių komanda, kuri viską darė itin nuoširdžiai ir darbščiai – tai dainininkę laba sužavėjo.

„Iš tiesų negaliu atsigėrėti savo komanda, jaučiausi geriau nei bet kada. Mane supo 17 žmonių. Prodiuseriai, operatoriai, padėjėjai, visažistė, stilistė – ši profesionalų komanda kaip vienas kumštis dirbo ir atidavė paskutines jėgas dėl gero produkto. Suprantu, kodėl JAV triumfuoja filmai ir muzikinė kultūra, nes čia žmonės į darbą žiūri rimtai. Ir nesvarbu, ar tu Ariana Grande, ar Neringa Šiaudikytė. Be abejo, galbūt skiriasi biudžeto dydis, komandos skaičius, bet galiu pasakyti, jog išgyvenau vieną geriausių savo gyvenimo dienų“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

Žinoma, be netikėtų situacijų filmavime neapsieita.

„Ryte patyriau šoką. Į susitikimo vietą atvykus stilistei, visažistei ir kameros padėjėjui turėjome visi pajudėti vienu automobiliu į dykumą. Susidėjus daiktus, automobilis neužsivedė. Negalėjau patikėti – griūna visas scenarijus! Mes netgi pasamdėme aktorių, kuris jau buvo pakeliui į dykumą. Nusprendėme palikti vaikiną spręsti automobilio problemos ir išvykome su merginomis kita mašina. Atvykus į filmavimo vietą sužinojau, kad paryčiais pavyko susisiekti su vadybininke ir automobilį pakeis. Visgi jį gavome tik po 5 val...

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

Taigi nufilmuoti taip, kaip norėjome nepavyko. Teko šiek tiek koreguoti scenarijų. Tačiau galiausiai viskas pavyko sklandžiai. Esu pavargusi, bet nepamiršiu tų emocijų niekada gyvenime. Tai nebuvo šiaip filmavimas“, – šypsojosi Neringa.

Žiūrėkite vaizdo įrašą iš dykumos:

VIDEO: Neringos Šiaudikytės klipo filmavimo užkulisiai

Dainininkė jau nekantrauja, kada išvys rezultatus. „Daina – apie mano gyvenimą. Joje viskas tikra. Vaizdo klipą planuojame išleisti rugsėjo pabaigoje. Be naujienų publikos nepaliksiu! Tikrai nekantrauju,kuomet galėsiu jį visiems parodyti“, – kalbėjo Neringa Šiaudikytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujame vaizdo klipe Neringai Šiaudikytei teks muštis

TAIP PAT SKAITYKITE: Neringa Šiaudikytė Los Andžele filmuos klipą: pirmi įspūdžiai ir planus sujaukusi liga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius