Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neseniai ištekėjusi Elena Puidokaitė-Atlanta: „Kiekvienai moteriai patinka kurti namų jaukumą“

Kulinarinių pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ žiūrovai išvys nuotaikingą renginių organizatorės Elenos Puidokaitės-Atlantos ir jos kolegos Gabrielio Borta kulinarinę dvikovą. Be gardžių patiekalų laidoje netrūks ir atvirų, jaukių pokalbių – Atlanta papasakojo ir apie neseniai atšoktas vestuves, ir apie namų židinio kurstymą.
Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis
Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis / Dariaus Kučio nuotr.

Šeštadienio rytą „Virtuvės istorijos“ kaip visada sveikinsis su ilgamete laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, kuriai diriguojant visados verda smagios kulinarinės dvikovos.

O dvikova laukia išties įdomi – Atlanta kartu su Ilona gamino jautienos troškinį po traškia plutele, o jos varžovas Gabrielis kartu su griliaus meistru Tomu Petryla gamins itin gurmanišką ispanišką patiekalą – fideua negra. Bičiulių kulinarinius šedevrus įvertinti pasiryš jų abiejų gera bičiulė, grožio specialistė Jolanta.

tomasfoto.lt nuotr./Elena Puidokaitė-Bruzgulienė ir Gabrielis Borta
tomasfoto.lt nuotr./Elena Puidokaitė-Bruzgulienė ir Gabrielis Borta

Neseniai vestuves atšokusi Elena Puidokaitė-Atlanta laidoje atviravo ir apie naują – šeimyninio – gyvenimo etapą. Moters teigimu, po medaus mėnesio į realybę sugrįžti jai nebuvo sunku, o žmonos statutas tikrai nevargina.

„Šeimininkauti, kurti namų jaukumą, man atrodo, patinka kiekvienai moteriai“, – šypsojo Atlanta, laidos vedėjos paklausta, ar ji yra šeimyniška moteris.

Rytinių varžytuvių priešininkas – Atlantos prodiusuojamo „L'Officiel Lithuania“ komunikacijos ir socialinių tinklų specialistas Gabrielis – ne tik ne tik dešinioji moters ranka, bet ir artimas bičiulis. Vaikinas atskleidė, kokia yra žinoma moteris kaip vadovė.

„Mūsų komanda labai gerai sutaria, mes su Elena – ypač. Mes abu mėgstam iššūkius, dideles idėjas ir visada turim ryžto bei noro jas įgyvendinti“, – sakė Gabrielis.

Atlantos ir Gabrielio gera bičiulė, grožio specialistė Jolanta Losaitė atvykusi į studiją džiaugėsi, kad draugai turi galimybę susėst prie bendro stalo – to itin dažnai jiems padaryti nepavyksta. Moteris yra tikra gurmanė ir produktus renkasi labai atidžiai, nes propaguoja sveiką gyvenimo būdą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Elena Puidokaitė-Atlanta nuotakos kostiumą vežėsi ir į medaus mėnesį Maroke

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius