Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Netikėta „2 Barai“ išlikimo kova: projekto dalyvių gretas papildė šou vedėjas Justinas Jankevičius

Sekmadienio vakarą tiesiogiai iš Palangos vyko ketvirtoji populiariausio TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ išlikimo kova. Ant karštųjų kėdžių šį kartą sėdėjo net trys dalyviai – juodųjų velnių komandos nariai Martin ir Juozas bei iššūkį Martin metęs angelų komandos narys Aivaras.
Justinas Jankevičius
Justinas Jankevičius / Karolio Bakūno nuotr.

Susumavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad projekto šią savaitę nepaliks nei vienas barmenas. Didžiausia staigmena tapo tai, kad realybės šou dalyvių gretas papildė projekto vedėjas Justinas Jankevičius.

Šią savaitę ir vėl mažesnę apyvartą dirbdama bare surinko juodųjų velnių komanda, todėl pliusų ir minusų vakare į išlikimo kovą buvo pasiųstas Martin. Vaikinas susilaukė aštrios kitų dalyvių kritikos po to, kai meiliai glaustėsi su vaikiną už projekto ribų turinčia Gabija.

Šalia Martin ant antrosios kėdės Linos sprendimu atsisėdo Juozas. Didžiausiu netikėtumu visiems tapo tai, jog trečiąją kėdę užėmė angelų komandos narys Aivaras, kuris jau savaitės pradžioje tikino, kad nori susikauti su Martin.

Šio sekmadienio transliacija pažėrė itin daug staigmenų, mat, šįvakar buvo švenčiamas projekto mediumas. Buvo ne tik aptarti svarbiausi savaitės įvykiai, bet ir įvyko Gabijos ir jos vaikino, praėjusiais metais projekte dalyvavusio Žygio akistata ir susitaikymas. Visą praėjusią savaitę projekto žiūrovai stebėjo karčias merginos ašaras po to, kai jos santykiai su kitu barmenu Martin peržengė draugiškumo ribas.

Bene, didžiausiu siurprizu dalyviams tapo tai, kad su jais apsigyventi nusprendė vienas iš projekto vedėjų J.Jankevičius. Rudenį kino ekranus pasieksiančioje romantinėje komedijoje „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ nusifilmavęs humoristas į šou įžengė su nepaprasta misija. Kokia ji – realybės šou žiūrovai sužinos jau pirmadienio realybės šou dienoraščio laidoje.

Projekto mediumo proga realybės šou kūrėjai nusprendė, kad šį sekmadienį su projektu neatsisveikins nei vienas barmenas. Tuo ypač džiaugėsi ant karštųjų kėdžių sėdėję Aivaras, Juozas ir Martin.

Ištikimiausiems „2 Barai“ gerbėjams tiesioginėje transliacijoje savo dainas dovanojo grupės „69 danguje“ ir „Džentelmenai“, o realybės šou dalyviu tapęs R.Kirilkinas uždainavo su dramatišką savaitę išgyvenusia Gabija.

Šią vasarą „2 Barai“ persikėlė į pajūrį, pramogų kompleksą „HBH“, kurio bare dirba vienuolika bebaimių dalyvių ir poilsio ir sveikatinimo kompleksą „Atostogų parkas“, kuriame jie apsigyveno. Abu šie kompleksai įsikūrę vienas šalia kito Žibininkuose – būsimame kurorte šalia Palangos. Realybės šou dalyviai čia patiria daugybę iššūkių, atrakcijų, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karštą konkurencinę kovą. Dalyviai Žibininkuose dirba, ilsisi ir pramogauja net 12 baseinų. Tik pats atkakliausias taps ryškiausia TV žvaigžde ir laimės žvaigždės kontraktą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius