-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta lietuvės transformacija: virto Angelinos Jolie kurtu personažu

Ar žinojote, kad Angelinai Jolie atliekant makiažą Malefisentės personažui, grimerio kedėje ji praleisdavo net tris valandas? O po filmavimo visą tai trukdavo nuvalyti daugiau nei valandą. Ir taip kiekvieną filmavimo dieną aktorė praleisdavo su šiuo sunku makiažu ir specialiaisiais efektais ant savo veido net iki 16 valandų. Įsijausti į garsios aktorės kailį nutarė ir lietuvė.
Angelina Jolie ir Olesia Žuravliova
Angelina Jolie ir Olesia Žuravliova / Asmeninio albumo nuotr.

Viena žinomiausių Lietuvos vizažiščių, knygų autorė Olesia Žuravliova ir vėl nustebino sekėjus savo transformacija. Pasitelkusi tik makiažo pagalba, nesinaudojant jokiais specialiaisiais efektais, kurie buvo atliekami Angelina Jolie, ji įsikūnijo į filmo „Piktadarės istorija“ („Malefiscent“) pagrindinę veikėją – raganą Malefisentę.

Kaip rašoma panešime spaudai, vizažistė, pasitelkusi tik makiažo pagalbą, pradėjo transformuotis į įvairiausias įžymybes dar 2019 metais. Per tą laiką ji jau pabuvo įvairių pasaulyje žinomų žmonių kailyje, tokių kaip Johnny Deppas, Lady Gaga, Kim Kardashian, Marilyn Mansonas, Jennifer Lopez.

„Į šį iššūkį aš mėgstu įtraukti savo sekėjus. Dažniausiai jie man pasiūlo, į kurią įžymybę ar personažą turėčiau transformuotis. „Piktadarės istorijos“ pagrindinis personažas yra ypatingai kruopštus grimerių darbo rezultatas, tad turiu pripažinti, kaskart šie iššūkiai tampa vis sudėtingesni“, – minėjo Olesia.

Asmeninio albumo nuotr./Olesia Žuravliova
Asmeninio albumo nuotr./Olesia Žuravliova

Pasak Olesios, pagrindinis šių pasikeitimų tikslas yra transformuotis į pasirinktą personažą ar įžymybę iš pirmo karto, nedarant jokių treniruočių. Taip pat visos transformacijos turi būti atliekamos pasitelkus tik makiažo pagalbą, nesinaudojant jokiais specialiaisiais efektais.

„Nusprendus transfomuotis į „Piktadarės istorijos“ pagrindinę veikėją, galvojau, jog tai bus tikrai lengva užduotis. Tačiau kuo daugiau analizavau jos įvaizdį, stebėjau filmų ištraukas, skaičiau, kaip šis filmas ir personažas buvo kuriamas, supratau, kad tai bus kur kas sunkiau, nei maniau.

Asmeninio albumo nuotr./Olesia Žuravliova
Asmeninio albumo nuotr./Olesia Žuravliova

Raganos įvaizdžiui sukurti buvo naudojami ne tik specialieji makiažo efektai, bet ir montuojant filmą jos įvaizdžiui panaudojo nemažai fotošopo ir kitų redagavimo gudrybių, kad personažui būtų sukurti itin išraiškingi veido bruožai. Tačiau sukaupus visas jėgas, man pavyko atkartoti jos įvaizdį. Ir sekėjai liko labai nustebę“, – patirtimi dalijosi Olesia.

Olesia teigė, kad šis iššūkis buvo vienas iš įdomesnių, leidęs patirti Angelina Jolie vaidinamo personažą stiprybę ir tuo pačiu gležnumą, nuoširdumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius