-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtai atšaukiamas Tomo Sinickio koncertas „Išleistuvės“

Gegužės mėnesį sostinėje turėjęs įvykti Tomo Sinickio ir grupės koncertas „Išleistuvės“ netikėtai atšaukiamas. Apie tai ketvirtadienio vakarą pranešė pats atlikėjas.
Tomas Sinickis
Tomas Sinickis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Naujausio albumo „Gėris Blogį Nugalės“ pristatymo koncertas buvo numatytas gegužės trečią dieną, sostinės klube „Kablys“. Vis dėlto ketvirtadienio vakarą pranešta, kad ilgai lauktame renginyje gerbėjams sudalyvauti nepavyks – „Išleistuvės“ atšaukiamos.

Apie tai renginio puslapyje feisbuke pranešė pats T.Sinickis:

„Sveiki,

Ryšium su tuo, kad mane viskas negyvai už*** ir nebegaliu kariauti su imbecilais, išleistuvės įvyks anksčiau. T.y. dabar.

Deja, turiu sugroti „Galapaguose“ ir kažkokį solo koncertą Nidoje (ar tai Juodkrantėje) vasarą. Mielai atšaukčiau ir juos, bet pasirašytos sutartys ir negaliu nieko pakeisti.

Buvo smagu jus matyti. Skaitykite mane ir juokitės. Pereisime į komedijos žanrą.

Bučkis. Iki“, – renginio puslapyje rašė T.Sinickis.

15min susisiekus su atlikėju, jis atšaukiamo koncerto priežasčių komentuoti nenorėjo.

Martyno Vitėno nuotr./Tomas Sinickis
Martyno Vitėno nuotr./Tomas Sinickis

„Gėris Blogį Nugalės“ – tai antrasis pilnas studijinis T.Sinickio albumas. Pirmasis debiutinis atlikėjo albumas „Mylimas Vyras Ir Sūnus“ pasirodė 2015-aisiais. Po grupės „Gravel“ išsiskyrimo 2008 m., apie solinę karjerą paskelbusio T.Sinickio gerbėjams tai buvo labai džiugi naujiena.

„Labai gerai pavyko. Maniau, kad „Mylimas vyras ir sūnus“ buvo mano gulbės giesmė, bet ne – šis albumas yra dar geresnis. Jis toks geras, kad net gaila dalintis su žmonėmis“, – pristatydamas albumą sakė T.Sinickis.

Tiesa, anksčiau skelbta, kad antrojo albumo pristatyme T.Sinickio kūrybos gerbėjai išgirs ne tik naujus kūrinius, bet ir kur kas senesnes dainas, kurioms nebuvo lemta išvysti dienos šviesos.

Šiemet nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje su projektu Henry&Tommy Modric visus nustebinęs Tomas Sinickis naujausią darbą pristatė vasario mėnesį. Tąkart pasirodė dainos „Gėris blogį nugalės“ vaizdo klipas ir tai buvo tikra atgaiva roko pasiilgusiems klausytojams.

„Žmonėms, kuriems nepatinka Sinickis, siūlau nežiūrėti, nes galite sudaužyti savo kompiuterių ekranus, mat Sinickio ten labai daug. Šis video šedevras yra taip pat įrodymas, kad aš sėkmingai susitaikiau su tuo, kad esu senas, žilas, storas ir psichiškai nestabilus. Žmonės, kurie mėgsta roko muziką, turėtų ji sukti nuolat“, – pristatydamas vaizdo klipą sakė T.Sinickis.

VIDEO: Sinickis - Gėris Blogį Nugalės (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius