Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 28 /2012 12 29

Netikėtas „Sel“ koncerto Klaipėdoje finalas: Egidijus Dragūnas nuo scenos nulipo susierzinęs

Priešpaskutinį savo 20-mečio koncertą „Sel“ surengė Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kurią penktadienio vakarą grupė pavertė filmavimo aikštele. Tačiau koncerto pabaiga buvo kiek netikėta – Egidijus Dragūnas susierzinęs sudaužė mikrofono stovą ir nulipo nuo scenos net neatsisveikinęs su gerbėjais.
„Sel“ koncertas Klaipėdoje
„Sel“ koncertas Klaipėdoje / Algirdo Venskaus nuotr.
Algirdo Venskaus nuotr./Sel koncertas Klaipėdoje
Algirdo Venskaus nuotr./„Sel“ koncertas Klaipėdoje

Į koncertą Klaipėdoje buvo išpirkti visi bilietai. Penktadienio rytą kasa jau nebeturėjo ką pasiūlyti. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje telpa maždaug 7 tūkst. žiūrovų.

Dar koncerto išvakarėse grupės „Facebook“ profilyje buvo pranešta, kad pasirodymas bus filmuojamas ir vėliau išleistas vaizdo plokštelėje DVD formatu. Be to, kad koncertas filmuotas 12 kamerų, žiūrovai pakviesti taip pat prisidėti ir kartu telefonais fiksuoti įspūdžius. Žiūrovų užfiksuotas koncerto įspūdžius vėliau ketinama sudėti į DVD plokštelę. 

„Esu laimingas, galėdamas jau du dešimtmečius daryti tai, kas man patinka ir ką moku daryti geriausiai. Visa tai atšvęsime koncertuose“, – dar prieš koncertą žadėjo E.Dragūnas.

Grupės gerbėjai pavertė areną šokių aikštele ir nors publika buvo labai įvairaus amžiaus – skambant „Sel“ dainoms šoko beveik visi.

Po koncerto arenoje veiksmas turėjo persikelti į naktinį uostamiesčio klubą „Port“, kur planuota surengti vakarėlį. Jame E.Dragūnas žadėjo dar kartą lipti ant scenos. Beje, šis atlikėjas dainavo ir šio klubo atidaryme.

Papildyta 22:35 val. Susirinkusieji į grupės „Sel“ koncertą išvydo ir spalvingu charakteriu garsėjančio E.Dragūno išsišokimą. Visą koncertą atlikėjas atrodė įsitempęs, kažkas vis strigo ir su technika.

Algirdo Venskaus nuotr./Selo sudaužytas mikrofono stovas
Selo sudaužytas mikrofono stovas

E.Dragūnas jau atsisveikinęs su publika, tačiau gerbėjai šūksmais prisiprašė jį sugrįžti.

Tačiau į sceną užlipus pašaliniam žmogui Egidijus Dragūnas akivaizdžiai susinervino ir nutraukė pasirodymą, nors koncerte dar ketinta atlikti kelias dainas.

Susierzinęs „Sel“ lyderis sudaužė mikrofono stovą ir net neatsisveikinęs su publika paliko sceną.

Koridoriuose buvo girdėti atlikėjo keiksmai. Techininio personalo darbuotojai 15min.lt patikino, kad buvo numatytos dar kelios dainos. Žiūrovai, nebesulaukę savo dievuko, išsiskirstė į namus.

Žiūrovams išsiskirsčius ir likus tik techniniam personalui salėje, netrukus pasirodė E.Dragūnas, tik jau geresnės nuotaikos.

Veiksmas iš arenos persikėlė į vakarėlį naktiniame klube.

Atnaujinta 9.18 val. Naktinio klubo „Port“ publikai Egidijus Dragūnas atvirai pareiškė, kad koncertas arenoje buvo nekoks, negailėjo ir keiksmų. Žiūrovams jis dėkojo, kad susirinko ir jį palaiko.

Tiesa, į naktinio klubo sceną jis lipo lyg labai skubėdamas – nenusivilkęs striukės.

Šeštadienio vakarą „Sel“ koncertas numatytas Panevėžyje.

PORT night club by BarBar'a nuotr./Sel vakarėlis naktiniame klube Port
„PORT“ night club by BarBar'a nuotr./„Sel“ vakarėlis naktiniame klube „Port“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius