-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netrukus per TV3 – ilgai slėptas projektas „Baimės akys“!

2012-ųjų vasario 7 dieną 20.30 val. TV3 eteryje... Kažkas! Kone ištisas dvi savaites tokį paslaptingą anonsą matė visi TV3 žiūrovai, o televizijos biurą ir socialinį tinklą „Facebook“ užplūdo smalsiausių žiūrovų klausimai: „Tai kas įvyks TV3 eteryje? Išduokite!“ Žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 didžiuodamasi pristato pirmą kartą šalies televizijos kanaluose dar neregėto formato laidą – „Baimės akys“!
Robertas Petrauskas
Robertas Petrauskas / TV3 nuotr.

Unikalų projektą Lietuvoje kurianti prodiuserinė kompanija „TV Manija“ su vienu profesionaliausių šalyje prodiuserių Sauliumi Urbonavičiumi-Samu priešakyje per rekordiškai trumpą laiką – vos dešimt dienų – sukūrė ir nufilmavo daugybę jaudinančių situacijų, kai ir paprasti Lietuvos žmonės, ir besivadinantieji drąsiausiomis šalies žvaigždėmis sutiko leistis į aklinos tamsos kambarius paragauti ore tvyrančios baimės! Samas prisipažįsta, kad tokios griežtos tarptautinio projekto taisyklės privertė dirbti kur kas didesniu tempu, nei įprasta, kad žinia apie filmuojamą laidą būtų laikoma paslaptyje ir nepasklistų visuomenėje.

„Pirmą kartą šalies televizijos istorijoje žiūrovai išvys laidą, kurios dalyviai veiks aklinoje tamsoje. Viską filmavome profesionalia naktinio matymo technika. Įdomiausia tai, kaip žmonės elgiasi ryžęsi išbandyti save visiškoje nežinioje – jie neįstengia suvaldyti emocijų. ‚Baimės akių‘ dalyviai mintyse susikūrė įvairiausių fobijų – patys paprasčiausi daiktai tapo siaubingais sąmonės priešais! Neabejoju, kad naujosios TV3 laidos žiūrovai juoksis iki ašarų – tokio linksmo televizijos šou jau seniai nebuvo Lietuvos TV ekranuose“, – sako laidos prodiuseris S.Urbonavičius-Samas.

„Baimės akyse“ žiūrovus intriguos ir pirmą kartą savo karjeros istorijoje pramoginėje laidoje sutikęs dalyvauti ir ją vesti ilgametis TV3 Sporto žinių vedėjas Robertas Petrauskas, prisipažįstantis, kad didžiausia jo paties baimė – aukštis, o pats įlindęs į „Baimės akių“ dalyvių kailį sako jautęsis nejaukiai.

„Baimė, drąsa ir netikėti vaizduotės monstrai – kaip tik šios tikros, nesuvaidintos žmonių emocijos yra pagrindinis naujos laidos ‚Baimės akys‘ koziris. Kuo baisiau jausis žaidimo dalyviai, tuo linksmiau bus TV3 žiūrovams“, – įspūdžiais dalinasi „Baimės akių“ vedėjas. R.Petrauskas išduoda, kad ryžęsis dalyvauti šioje avantiūroje įgijo naujos ir labai įdomios patirties.

Pagal pasaulinį formatą „Total Black Out“ režisuota laida „Baimės akys“ milžiniško populiarumo jau spėjo susilaukti Rusijoje, Japonijoje, Belgijoje, Danijoje, Olandijoje ir Norvegijoje, o netrukus pasirodys ir kituose pasaulio žemynuose.

Su kokiais išbandymais susidūrė „Baimės akių“ dalyviai, TV3 eteryje žiūrovai galės sekti kiekvieną antradienį 20.30 val. nuo vasario 7 dienos!

Unikalaus formato laida Lietuvoje „Baimės akys“ ir pikantiškiausios užduotys drąsuoliams – nuo vasario 7-osios antradieniais 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius