-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nevairuojantis Jankevičius tapo pusnuogių merginų auka (nuotraukos)

Kad bus taip šlapia, tikriausiai negalėjo pagalvoti nei humoristas Justinas Jankevičius, nei jo priešininkas dainininkas Vaidotas Baumila. Šie vaikinai ketvirtadienį nusifilmavo naujoje TV6 laidoje „Greiti ir įsiutusios“, kurią veda seksualioji Aistė Paškevičiūtė.
Laidoje „Greiti ir įsiutusios“ – garsių vaikinų ir pusnuogių merginų kova
Laidoje „Greiti ir įsiutusios“ – garsių vaikinų ir pusnuogių merginų kova / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vasariškai lengvabūdiškame televizijos projekte vaikinai išpažino meilę savo automobiliams, vėliau bandė juos „tiuninguoti“ ir papuošti pagal fantaziją, o galiausiai, trijų pusnuogių merginų gundomi ir kalbinami, privalėjo sukaupti dėmesį ir kuo greičiau atsakyti į Aistės klausimus.

„Ši mašina senesnė už mane, todėl ji man – kaip mama, – saldžiai suokė Vaidas. – Mašinos priekyje sėdžiu tik aš, o keleiviai – tik gale. Todėl jie vairuoti man netrukdo.“

Bičiuliui nenusileido ir J.Jankevičius, jis savo rožinę „Renault Twingo“ vadino svajonių automobiliu.

„Man mašinos ir merginos patinka vienodos: greitos, mažutės ir po audringos nakties neprašančios telefono numerio“, – savo stiliumi šmaikštavo Justinas, meiliai glostydamas savo Renutę.

Tikroji tiesa, kurios nepamatys televizijos žiūrovai, – abu pramogų verslo atstovai į projektą buvo atvežti, nes nė vienas iš jų neturi automobilio, o J.Jankevičius – ir vairuotojo pažymėjimo. Tačiau tikriems profesionalams tai nesudarė jokių kliūčių ir šou kūrėjai bei smalsuoliai, stebėdami besimaivančius jaunuolius, leipo juokais.

Po visų rungčių susumavus vaikinų surinktus balsus paaiškėjo, kad nugalėjo Justinas. Jam atiteko labai šlapia, labai putota ir labai intriguojanti dovana – pirmiausia jo mašiną, o vėliau ir patį humoristą ne juokais išmaudė trys menkai apsirengusios merginos.

„Šito nesitikėjau – duokit cigaretę!“ – po filmavimo suriko J.Jankevičius, su permirkusiais džinsais ir putotais plaukais drebėdamas dėl lietuviškos vasaros kaitros...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius