Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nidoje M.Bertulis pasipiršo savo mylimajai Mildai: „Nepatikėsit, bet ji pasakė TAIP!“

Saulėtą šeštadienio vakarą laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis pasipiršo savo mylimajai Mildai Ščerbinskaitei. Poros sužadėtuvės įvyko ypač romantiškoje Lietuvos vietoje – Nidoje.
Mantas Bertulis ir Milda Ščerbinskaitė
Mantas Bertulis ir Milda Ščerbinskaitė / Soc. tinklų nuotr.

Liepos 23-ąją vyko kasmetinis Nidos renginys „Nojaus laivas“. Manto mylimoji Milda pačiame vakarėlio įkarštyje nieko neįtardama linksminosi laive su būriu kitų dalyvių.

Staiga prieš šokančią merginą M.Bertulis priklūpė ant kelio, išsitraukė dėžutę su žiedu ir stebint gausiai laive susirinkusiai miniai, Mildos paklausė ar ji sutinka tekėti už jo. Mergina iš susijaudinimo taip pat pritūpė, stipriai apsikabino ir Mantui ištarė jo lauktą lemtingąjį „Taip“.

Apie sužadėtuves „Nojaus laive“, stebint susirinkusiam gausiam žiūrovų būriui, Mantas pasidalino socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Čia jis paviešino viešomis ovacijomis bei aplinkinių džiaugsmu palydėtu vaizdo įrašu:

„Lygiai prieš metus Nidoje susipažinome. Ir tiek užteko laiko, jog suprasčiau, jog tai yra tas žmogus, su kuriuo noriu laikytis susikibus rankomis ir eiti koja kojon iki pat galo. Ir nepatikėsit, bet ji pasakė „TAIP“!“, – neslėpdamas emocijų rašė jis.

Žiūrėkite sužadėtuvių video:

Primename, jog sužadėtinių porą vos prieš metus laiko suvedė bendra aistra kelionėms.

„Buvau ištekėjusi ir prasidėjus skyrybų procesui nutariau, kad reikia išvykti į užsienį. Ilgainiui man darėsi vis smagiau, savo įspūdžiais dalijausi su draugėmis, kurios Mantą sekė socialiniuose tinkluose. Pamenu, jos parodė jo profilį ir pasakė: „Milda, čia tu, tik vyras. Jūs identiški žmonės – vienodai keliaujate ir net kalbate panašiai“. Tai mane sudomino ir ėmiau jį sekti“, – portalui Žmonės.lt kovą pasakojo Milda Ščerbinskaitė.

 Mantas Bertulis su mylimąja Milda Ščerbinskaite / Luko Balandžio nuotr.
Mantas Bertulis su mylimąja Milda Ščerbinskaite / Luko Balandžio nuotr.

Praėjusiais metais vienu metu jie keliavo tame pačiame regione, tačiau iš pradžių jiems susitikti buvo tarsi nelemta: keliaudami Meksikoje jie per vieną dieną prasilenkė Kankuno oro uoste, nepavyko susidurti ir Kolumbijoje – Milda ten atvyko tada, kai Mantas išvyko.

Vis tik mergina toliau stebėjo Manto profilį ir susižavėjo vaikino vykdomomis akcijomis – už rėmėjų pinigus vietiniams vaikams dovanojamais dviračiais, ledais ir kitomis pramogomis. Tai paskatino ją prisidėti prie paramos ir jam parašyti, tačiau tuo metu jų pokalbis neišsivystė. Nuo vasario iki vasaros jie nebendravo, kol galiausiai vienas juokingas įvykis bendravimą atnaujino.

„Nuėjau į pasimatymą, tačiau jame niekas nepasirodė. Nebeturėjau nuotaikos ilgiau laukti, tad, užbaigusi gėrimą ir nesulaukti koncerto pabaigos, išėjau. Pakeliui namo sutikau bičiules, kurios pakvietė prisijungti prie jų ir pralinksmėti.

Tarp jų sėdėjusi Agnė Kulitaitė pasiūlė mane nufotografuoti ir tą nuotrauką patalpinti savo „Instagram“ paskyroje su prierašu, kad esu vieniša. Tada Mantas mane ir pastebėjo. Jis pamatė ir tai, kad aš jį seku, esu jo rėmėja, mudu esame bendravę, o aš – vieniša ir mėgstanti keliauti. Jis man parašė, ėmėme bendrauti, susitikome ir nebeišsiskyrėme“, – šypsodamasi pasakojo ji.

Pirmasis jų pasimatymas truko tris dienas. Po mėnesio jie kartu apsigyveno: kadangi Milda gyveno Vilniuje, o Mantas – Kaune, kartu būti norinti pora turėjo rasti sprendimą. Taip mergina paliko savo būtą sostinėje ir persikėlė į kitą miestą.

„Pas mus viskas labai greit nuo nulio išsivystė iki šimto. Mes judame taip greitai, kad yra du variantai – arba važiuosime labai toli, arba stipriai trenksimės į sieną“, – juokėsi M.Ščerbinskaitė.

Nekeista, kad du kelionių entuziastai namie daug nesėdi – kartu jie aplankė jau septynias šalis.

„Mes su Mantu esame identiški keliautojai. Mus domina tos pačios kryptys ir tie patys dalykai, patinka keliauti tokiu pačiu ritmu. Kadangi kelionės poreikiai visiškai sutampa, tai daryti kartu – vienas malonumas“, – šypsojosi pašnekovė.

Vis tik Milda priduria, kad toks gyvenimo būdas turi ir savų minusų. Intensyviai keliaudami ir kartu vykdydami naują projektą, jie drauge praleidžia 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę. Tai, anot merginos, kartais iššaukia konfliktus.

„Visą laiką būname kartu, neturime jokių atskirų veiklų, o svarbiausia – filmuojame laidą ir nė vienas nežinome, kaip tiksliai tai daryti. Abu bandome tai išsiaiškinti ir diskutuojame, nes norime darbą atlikti greitai ir gerai. Ilgainiui atsiranda nuovargis, imame pyktis. Jis mano sako „Ne taip padarei“, aš klausiu „Tai ką man daryti?“.

Galiausiai abu suprantame, kad tikslaus atsakymo nežinome. Vis tik žinome, kad tie konfliktai kyla iš didelio nuovargio, tad visada pasistengiame nusiraminti ir surasti optimaliausią sprendimą“, – Žmonės.lt sakė M.Ščerbinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius