Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė pagaliau prisipažino įskaudinusi E.Ivanenko

LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ – Nijolės Pareigytės istorija. Ilgai slėpusi detales apie savo asmeninius santykius, pagaliau garsi dainininkė prabyla apie naujai atrastą meilę bei skaudžius išgyvenimus, kuriuos jai teko patirti po skyrybų su buvusiu mylimuoju Eugenijumi Ivanenko.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / LNK nuotr.

Nijolė papasakos apie tai, kaip užsimezgusi pažintis su „Lietuvos ryto“ komandos nariu Artūru Jomantu pakeitė jos gyvenimą. Tai įvyko tuomet, kai visa žiniasklaida tyrinėjo jos ir kompiuterių įmonės vadovo E.Ivanenkos santykius.

„Didžiausia mano klaida buvo ta, kad iškart nepasikalbėjau su Eugenijum ir nepasakiau, kad mano gyvenime atsirado naujas žmogus...“

Žvaigždė pirmą kartą prabyla apie tai, jog tuomet, kai jos buvęs mylimasis Eugenijus iš žiniasklaidos sužinojo, jog Nijolė Pareigytė ir A.Jomantas – pora – ėmė jai grasinti. Tuomet spaudoje pasirodė žinia apie neva nutrauktą nėštumą. Nijolei tai buvo didelis šokas. Po šios žinutės ji laukė pasirodant dar vienos, bet, laimei, su Eugenijum pavyko susitaikyti – buvę mylimieji atsiprašė vienas kito ir pasuko skirtingais keliais. Nijolė sako tik dabar supratusi, kaip įskaudino savo buvusįjį.

Taip pat laidoje paaiškės tikroji tiesa apie internete pasklidusias nuogos Nijolės fotografijas. Kas fotografavo ją nuogą? Kaip tos nuotraukos atsidūrė internete?

Intriguojanti Nijolės Pareigytės istorija jau antradienį, „Neišgalvotuose gyvenimuose“ su Rolandu Vilkončiumi per LNK.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius