Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė: „Geriausia dieta – nevalgyti naktimis“

„Kiek priaugai ar numetei kilogramų? Kodėl? Kokius maisto produktus vertėtų rinktis, kaip taisyklingai maitintis?.. Svoris – viena pagrindinių ir dažnų mūsų temų“, – neslepia grupės „69 danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
Karina Krysko-Skambinė ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Karina Krysko-Skambinė ir Nijolė Pareigytė – Rukaitienė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Anot Nijolės, taip buvo visuomet. Nuo to momento, kai ji, Karina Krysko-Skambinė, Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Alijeva pradėjo kartu dainuoti.

Ketveriukė itin mėgsta salotas. Merginos I.Martinkėnaitę dažnai pavadina žaliavalge, nes būtent ji dažniausiai mėgaujasi žalumynais. Būna dienų, kai Ingrida užsigeidžia mėsos, bet tai dažniau išimtis nei taisyklė.

„Geriausia dieta – nevalgyti naktimis“

„Vien salotų lapais misti negalėčiau. Mėgstu žuvį, jautieną. Tiesa, vis dažniau pagalvoju, kaip suvaldyti savo pomėgį užkandžiauti. Nes jis dažnai ir tampa augančio kūno svorio priežastimi“, – atviravo N. Pareigytė-Rukaitienė.

Anot jos, dėl svorio kankintis nereikėtų. „Drastiškų dietų imdavomės tik prieš svarbius filmavimus. Bet jos niekada nedavė naudos. Svoris ne tik grįždavo, be dar ir padidėdavo“, – patikino dainininkė.

N.Pareigytė-Rukaitienė neabejoja – geriausia dieta yra nevalgyti naktimis. Jos atveju, naktis kūnui prasideda 20 valandą. Dainininkė stengias derinti maisto produktus, o bulvių yra atsisakiusi jau senokai.

„Moterims dietos – vienos aktualiausių temų. Tačiau seniai žinoma, kad su amžiumi medžiagų apykaita lėtėja ir tampa būtina galvoti apie tai, kaip maitiniesi“, – sakė atlikėja.

Saldumynų gerbėja K.Krysko-Skambinė nemėgsta tik tortų

„69 danguje“ grupės narė K.Krysko-Skambinė Žmonės.lt pasakojo dietų paisydavusi tik būdama septyniolikos ar aštuoniolikos metų. Tada ji išmėgino įvairius kūno tobulinimo receptus – varškės, baltymų, skysčių dietas. Rūpesčiai dėl svorio išnyko tuomet, kai dainininkė pasinėrė į aktyvią veiklą ir nebesimėgavo maistu po 18 valandos. Itin saldumynus mėgstanti K.Krysko-Skambinė sakė juos gaminanti ir namuose. Tinginys, „Karpatka“ pyragas, šokoladinis vyniotinis... Tai tik dalis gardėsių, kuriuos dievina dainininkė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Saulius ir Karina Skambinai
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Saulius ir Karina Skambinai

„Nemėgstu tik tortų“, – sakė K.Krysko-Skambinė. Saldumynai patinka ir jos vyrui Sauliui. Nors vertina jiedu ir salotas. Tiesa, Karinos jos yra kuklesnės, o Sauliaus sotesnės – su dešra ir majonezu.

„Mūsų šaldytuve – daugybė žalumos. Visada gali jame rasti pomidorų, agurkų, svogūnų laiškų“, – sakė Saulius Skambinas.

Dietas jis taip pat yra išmėginęs prieš daugelį metų. Šokiuose yra itin svarbi sportininko figūra, kurią, norint puoselėti, kartais tekdavo ir pabadauti. „Alkį dažnai malšindavau kramtydamas kramtomą gumą“, – neslėpė pašnekovas.

„Kokį patarimą būtų galima duoti norinčioms sulieknėti? Na, reikėtų riboti maistą ir riebius patiekalus pakeisti daržovėmis“, – teigė K.Krysko-Skambinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius