-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė susirūpino neigiamu saulės poveikiu odai

Jau pirmadienį TV3 eteryje – dar viena naujo sezono premjera, pradėsianti naują sveikatos laidų etapą šalies televizijų istorijoje. Medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ žiūrovams atsakys net į pačius nepatogiausius klausimus – tai, apie ką kiekvienas spėliojame, bet nedrįstame pasakyti garsiai. Intriguojančioje ir naudingoje laidoje jau spėjo apsilankyti vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų Saulius Štombergas, dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir šokėja Eglė Straleckaitė.
Justinas Jankevičius ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Justinas Jankevičius, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Alvydas Unikauskas / TV3 nuotr.

Medicinos pokalbių šou vedėjais tapę Justinas Jankevičius ir gydytojas terapeutas Alvydas Unikauskas apie pačius sudėtingiausius sveikatos sutrikimus pasakos suprantamai ir, žinoma, su humoro prieskoniu. Justinas iš medicinos veterano A Unikausko jau sužinojo, koks didžiausias žmogaus organas, kas žmoguje driekiasi 5,8 milijono kilometrų ir kada švenčiama tarptautinė orgazmo diena, o TV3 žiūrovai jau nuo pirmadienio išgirs, kas parūpo žinomiems Lietuvos žmonėms.

N.Pareigytė-Rukaitienė, studijoje paklausta, kas yra didžiausias mūsų odos priešas, nemirktelėjusi atsakė: „Alkoholis, cigaretės, nemiga ir saulė.“ Žinoma moteris prasitarė, kad jai labai patogu naudoti dezinfekatorių, kuris puikiai telpa į rankinę. Dainininkė prisipažino, jog anksčiau nėra turėjusi apgamų, tačiau dabar jų jau turi. „Visuomenėje trūksta informacijos apie saulės neigiamą poveikį odai“, – sako Nijolė.

Dainininkei buvo įdomu, ar pudra apsaugo veido odą nuo kenksmingų saulės spindulių. „Justino oda labai balta, jis kaip „iš pieno plaukęs vaikinas“, – laidos vedėjo išvaizdą gyrė N.Pareigytė-Rukaitienė. Pati dainininkė, žinodama vandens naudą veido odai, tikino, kad jo stengiasi išgerti kuo daugiau: „Kadangi maitinu savo kūdikį, išgeriu apie pusantro litro kasdien. Manau, kad esu viena iš tų, kurios geria daug vandens.“

Nijolė „Kvieskite daktarą!“ studijoje besiaiškindama, kurie produktai turi vitaminų C ir D, ne tik ragavo vandens, juodos duonos, bet ir čia pat leido pasireikšti J.Jankevičiui – šis demonstravo aliejaus poveikį apgamams tiesiai ant Nijolės odos. Tiesa, prieš sužinant visą rūpimą informaciją, dainininkei teko pagulėti ant... ligoninės neštuvų!

Tai – tik maža dalis to, ką TV3 žiūrovai eteryje išvys nuo pirmadienio, rugsėjo 16-osios, pirmadieniais–ketvirtadieniais 17.55 val.

TV3 nuotr./Justinas Jankevičius, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Alvydas Unikauskas
TV3 nuotr./Justinas Jankevičius, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Alvydas Unikauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius