Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolei Pareigytei, Ingridai Martinkėnaitei ir Mariui Jampolskiui didžiausią baimę kelia gilus vanduo

Grupės „69 danguje“ narės Nijolė Pareigytė ir Ingrida Martinkėnaitė ekstremaliausiu ir daugiausiai aštrių pojūčių sukeliančiu užsiėmimu įvardija nardymą. Baisiausią kada nors vykusį filmavimą aktorius Marius Jampolskis patyrė taip pat, būdamas giliai po vandeniu.
Pratybų akimirka
Pratybų akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė

N.Pareigytė įsitikinusi, kad žmogui aštrių pojūčių suteikia bet kokia veikla, kuri yra susijusi su rizika susižeisti ar net netekti savo gyvybės. Kol kas ryškiausius išgyvenimus mergina yra patyrusi slidinėdama bei nardydama.

„Man asmeniškai labai ekstremalu yra slidinėjimas. Nusileidęs nuo „juodosios trasos“ Alpėse žmogus patiria labai daug adrenalino, ypač jei jis nėra įgudęs, nėra tos srities profesionalas. Daug visokių pojūčių man sukelia ir nardymas, nes jame dar nesu labai patyrusi. Nejausti žemės po kojomis, kvėpuoti tik deguonies baliono dėka ir žinoti, kad esi po vandeniu, kad bet kurią minutę gali nutikti kas nors nenumatyta ir gali pasidaryti sunku iškilti į viršų – visa tai suteikia labai stiprių pojūčių“, –  teigė atlikėja.

Nijolės kolegė I.Martinkėnaitė prisipažino labai bijanti aukščio, todėl niekuomet gyvenime nesiryžtų šokti su parašiutu. Moteris teigė, kad kaip ir N.Pareigytė daugiausiai adrenalino ji yra patyrusi nardydama.

„Lankiau povandeninio nardymo kursus ir mus mokė, kaip elgtis atsitikus nenumatytiems atvejams, jei sugestų nardymo įranga. 10 metrų gylyje po vandeniu teko nusiimti visus balionus, kaukes ir jomis pasikeisti su kolega – kai tokiame gylyje buvau be specialios aparatūros, buvo iš tikrųjų baisu“, – prisipažino nardymo sertifikatą turinti moteris.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Marius Jampolskis
Marius Jampolskis

Aktorius, laidų ir renginių vedėjas M.Jampolskis prisipažino, kad visas baisiausias ir nejaukiausias akimirkas gyvenime patyrė įvairių filmavimų metu. Viena nejaukiausių akimirkų gyvenime Marius taip pat įvardijo nardymą: praėjusį rudenį aktoriui teko filmuotis 5 metrų gylyje be jokios specialios įrangos. 

„Dar kartą teko nuogam per kupstus lakstyti filmuojantis viename filme...“ – kitą ekstremalią ir nemažai adrenalino suteikusią situaciją prisiminė M.Jampolskis.

Vyras pasidžiaugė, kad tikrai pavojingų akimirkų ar nelaimingų atsitikimų jo gyvenime dar nebuvo nutikę. „Aš net iš medžio nebuvau nukritęs“, – per kairį petį tris kartus nusispjovęs sakė M.Jampolskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius