Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolės Pareigytės vyras Rimvydas Rukaitis uždaro Kaune penkerius metus veikusį barą „BarBar‘a“

Nijolės Pareigytės-Rukaitienės vyras Rimvydas Rukaitis Kaune uždaro penkerius metus gyvavusią naktinių pramogų vietą – kokteilių barą „BarBar‘a“. „Išleistuvių“ vakarėlis vyks šį ketvirtadienį ir tai yra paskutinė galimybė iki soties pasilinksminti klube, kuriame muzikinius setus kūrė geriausi didžėjai, dainavo garsiausi atlikėjai, pramogavo garsenybės.
Rimvydas Rukaitis
Rimvydas Rukaitis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Prieš penkerius metus Kauno senamiestyje veiklą pradėjęs kokteilių baras „BarBar‘a“ – revoliucijos naktiniame miesto gyvenime pradininkas, pademonstravęs naktinėtojams naują požiūrį į pramogų pasaulį.

„Per tą laiką teko daug suprasti ir išmokti – ne linksmybės ir vakarėliai svarbiausia gyvenime. „BarBar‘a“ leido man pamatyti, kad gyvenimo esmė yra idėja, kūryba, žmonės, dėl kurių visa tai darau, ir žmonės, kurie padeda to pasiekti...“, – sakė „BarBar‘a“ veiklą vysčiusios įmonės „Ugo projektai“ vadovas Rimvydas Rukaitis, kuris yra sukūręs šeimą su Nijole Pareigyte-Rukaitiene.

Kiekvieną savaitgalį bare „BarBar‘a“ būdavo rengiami koncertai ir išskirtiniai pasirodymai. Tačiau, anot R.Rukaičio, ateina laikas ir suskamba atsisveikinimo akordai.

„Nuoširdžiai dėkoju visiems, kurie palaikė, kurie dirbo petys į petį kartu, kurie ateidavo į BarBar‘ą tiesiog gerai praleisti laiko. Visiems... Net ir konkurentams, kurie stengdavosi įkąsti, sukritikuoti ar pakenkti... Nes visa tai tik versdavo mane judėti į priekį“, – tvirtina R.Rukaitis, kviesdamas atsisveikinti su garsia pramogų vieta naktį iš birželio 26-osios į 27-ąją.  

Kaune iki šiol veikusio baro „BarBar‘a“ komanda visai vasarai išvyksta į pajūrį, kur kurs nuotaiką ir linksmus vakarėlius „BarBar‘a Beach Bar“ lankytojams. „Ugo projektai“ toliau vysto ir dar dvi pramogų vietas, esančias Klaipėdoje – „SKY 21 terrace by BarBar'a“ bei „PORT night club by BarBar‘a“.

„Ar rudenį grįšime į Kauną? Naujos idėjos nuolat sukasi mūsų galvose... Joms įgyvendinti kartais reikia visai mažai laiko“, – intrigavo R.Rukaitis.

Tomo Pikturnos nuotr./Goda Alijeva, Ingrida Martinkėnaitė, Nijolė Pareigytė ir Karina Krysko-Skambinė
„PORT night club by BarBar‘a“ atidarymas Klaipėdoje 2012 m. gruodį: Goda Alijeva, Ingrida Martinkėnaitė, Nijolė Pareigytė ir Karina Krysko-Skambinė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius