-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Niujorko mados savaitėje – griuvimas „a la“ Naomi Campbell ir pagarba A.McQueenui (video, nuotraukos)

Prasidėjus Niujorko mados savaitei supermodelis Agyness Deyn pakartojo Naomi Campbell „nuopelnus“ klupdama ant podiumo. Kitu mados industrijos garsiausiu supermodeliu tituluojamai 26-erių britei teko gerokai paraudonuoti. Ji renginyje, kuriame buvo renkama labdara Haičiui, eidama podiumu griuvo net du kartus.
Agyness Deyn
Agyness Deyn / „Scanpix“ nuotr.

Modelis sukėlė sąmyšį, kai paslydo ir nugriuvo dėl itin aukštų „Burberry“ batelių su platforma. Būdama tikra prodesionalė, ji susikaupė ir ketino tęsti pasirodymą, tačiau vos už kelių žingsnių vėl suklupo.

Nugriuvau! Atsikėliau! Vėl nugriuvau. Reikėjo pirmą kartą nugriuvus likti ant grindų.Tiesa, A.Deyn nestigo geros nuotaikos – pirmąsyk nugriuvusi ji juokėsi, o pargriuvusi antrąkart taip pat šypsojosi. Modelis nesutriko ir nusiavusi eiti trukdančius aukštakulnius aidint plojimams žygį podiumu baigė basa. Praėjus keletui valandų A.Deyn savo socialinio tinklo „Twitter“ tinklalapyje parašė: „Pirmasis mados savaitės šou! Nugriuvau! Atsikėliau! Vėl nugriuvau. Reikėjo pirmą kartą nugriuvus likti ant grindų. Dukart nugriūti! Siaubas! Man skauda kelius!“

Niujorke vykusį renginį „Fashion For Relief Haiti“, kuris yra Niujorko mados savaitės dalis, organizavo supermodelis N.Campbell. Kaip rašė Dailymail.co.uk, gana ironiška, kad ji taip pat yra pagarsėjusi griuvimu per Vivienne Westwood renginį 1993-iaisiais. Kaip tai atrodė, pažiūrėti galite čia.

Savaitgalį vykusio renginio metu N.Campbell subūrė savo garsius draugus, modelius ir dizainerius siekdama ne tik surinkti lėšų nukentėjusiesiems per žemės drebėjimą Haityje. Supermodelis taip pat pagerbė gero bičiulio dizainerio Alexanderio McQueeno atminimą. Paskutiniai 7 parodyti drabužių komplektai buvo A.McQueeno, vieną iš jų apsivilko pati N.Campbell. Visi 7 modeliai avėjo firminius dizainerio aukštakulnius, kuriuos galima vadinti batais žudikais, tiesa, viena batelių pora buvo visai be kulnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius