-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nomeda ir Daiva – atvirai apie seksą

Šio pirmadienio TV3 pokalbių laidos „Be grimo“ tema „Mama, kas yra seksas?” studijoje susirinkusius svečius ne tik prives iki karštos diskusijos, bet ir leis paatvirauti. Laidos vedėja Nomeda Marčėnaitė prisipažins, kad pirmosios menstruacijos jai įvarė šoką – iki tol apie tai nieko nežinojusi, ji ne tik nesuprato kas darosi, bet ir pagalvojo, kad miršta.
Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė
Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė / TV3 nuotr.

Dainininkė Milana atvirai prisipažins, kad tikrai žinojo, kaip apsisaugoti nuo nėštumo, bet būdama nepilnametė pastojo tik dėl to, jog norėjo gyventi su savo mylimu žmogumi.

Diskusijai – kada su paaugliais reikia kalbėti apie seksą – Daiva ir Nomeda pasikvies ir garsiausią Lietuvos ginekologę Vaivą Eringytę. Jos aštrios pastabos bus nukreiptos ne tik į visus tėvus, bet ir į laidos vedėjas. Išskirtinė žodžių kova užvirs tarp aktoriaus ir rašytojo Arkadijaus Vinokuro bei žodžio kišenėje neieškančios specialistės.

Šios vienas kitam laidomos humoru persmelktos kritikos strėlės ne tik kaitins atmosferą studijoje, bet ir privers kvatotis likusius svečius – Rositą Čivilytę, kuri nepilnametė pasigimdė pirmąją savo dukrą, knygų leidėją Lolitą Varanavičienę ir Nacionalinės tėvų ir šeimų asociacijos vadovą Tomą Šalkauską.

Tačiau juoką netruks pakeisti diskusija: ar pasakoti penkiamečiams apie masturbaciją? Tėvai ar mokykla turėtų šviesti paauglius apie lytinius santykius? Ar ankstyvas lytinis švietimas padės išsaugoti skaistumą? TV3 pokalbių laidos „Be grimo“ žurnalistų atliktas tyrimas šį pirmadienį 19.40 val. atskleis tikrąją gyvenimo situaciją.

Teisingų atsakymų paieška laidoje „Be grimo“ šį pirmadienį 19.40 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius