Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nomeda Marčėnaitė, pasidomėjusi, ką valgo Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis: „Lengviau išvardinti, ką jie valgo, nei ko nevalgo“

Kodėl Erica Jennings nepyksta, kai Jurgis Didžiulis sako komplimentus kitoms moterims, kaip jie išrinko vaikams vardus, keistus mitybos įpročius ir daugelį kitų iki šiol niekam nepasakotų dalykų šeimyninis duetas atskleis pirmojoje BTV kulinarinėje pokalbių laidoje „Skanus pokalbis“ su Nomeda Marčėnaite.
Laida „Skanus pokalbis“
Laida „Skanus pokalbis“ / BTV nuotr.

Pradėjusi filmuoti naują laidą „Skanus pokalbis“ Nomeda pažadėjo, kad būtinai atsižvelgs į kiekvieno svečio mitybos įpročius. Tačiau pasidomėjusi, ką valgo E.Jennings ir J.Didžiulis, ji neteko amo. „Jie nevalgo nieko! Lengviau išvardinti, ką jie valgo, nei ko nevalgo“, – apie laukiantį iššūkį Nomeda perspėjo savo pagalbininką profesionalų kulinarą Reinį. Visgi jis rado išeitį, ką pasiūlyti porai, kuri valgo tik vaisius, daržoves, saldumynus, ir netgi nemėgsta riešutų.

Erica ir Jurgis užtikrina – savo požiūrio jie kitiems nekiša ir net jų vaikai patys renkasi, ką nori valgyti, o ko ne. Tačiau jie patys prieš kurį laiką kardinaliai pakeitė savo mitybos įpročius ir džiaugiasi matydami teigiamus rezultatus.

Visgi laida „Skanus pokalbis“ – ne tik apie maistą. Joje taip pat sužinosite, kodėl kosmopolitiškoji porelė savo vaikams išrinko labai lietuviškus Prano ir Antano vardus. Be to, Jurgis atskleis paprastą receptą, kaip kiekvieną dieną paversti nedidele švente. Tiesa, tai gali patikti ne visoms moterims...

„Aš esu meilės komunistas. Jei pamatau gražią moterį, tai ir sakau taip: tavo graži suknelė ar gražios kojos. Anksčiau Erika pykdavo, bet dabar nebe. Juk komplimentas įgauna prasmę tik tada, kai jį pasakai, kitaip jis yra kaip nerealizuotas turtas“, – savo požiūrį dėstė J.Didžiulis.

Beje, jis prisipažino manantis, kad jam pavyko rasti žmoną, pranokstančią jį patį. „Aš visiems taip patariu. Jei netyčia surandi merginą virš savo vidurkio, reikia imti greitai. Aš taip ir padariau ir nesigailiu“, – šypsojosi J.Didžiulis.

„Skanus pokalbis“ – sekmadienį 19 val. per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius