Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nomeda Marčėnaitė susižadėjo su mylimuoju Vytu Palavinsku

53-ejų keramikė Nomeda Marčėnaitė ir dvejais metais jaunesnis dizaineris, laivo kapitonas Vytas Palavinskas žengė naują žingsnį savo santykiuose – pora susižadėjo.
Vytas Palavinskas ir Nomeda Marčėnaitė
Vytas Palavinskas ir Nomeda Marčėnaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Sužadėtuvės įvyko visai neromantiškai, kažkaip labai teisingai ir taip, kaip ir turi būti“ – Vytas Nomedai jų sodyboje, kai šie su bičiuliais minėjo vasaros išlydėtuves, rašo portalas alfa.lt.

„Pradėjome žaisti žaidimus ir Vytas kažkaip suskubo apie tai visiems paskelbti. Draugams tai irgi buvo netikėta, tad visi labai džiaugėsi. Visi taip šaukė, kad aš jau net sakiau: klausykite, žmonės, aš vos neapkurtau. Dabar, kai manęs klausia, ką tu įsiminei, tai aš visada pasakoju, kad tą riksmą“, – portalui alfa.lt sakė Nomeda.

Vytauto Pilkausko nuotr. /Nomeda Marčėnaitė ir Vytas Palavinskas
Vytauto Pilkausko nuotr. /Nomeda Marčėnaitė ir Vytas Palavinskas

15min primena, kad Nomeda dabartinį savo mylimąjį, dizainerį, laivo kapitoną Vytą sutiko prieš šešerius metus, kelionėje jachta po Viduržemio jūrą. Kaip pati yra sakiusi, Vytas į jos gyvenimą atėjo tuomet, kai ji mažiausiai tikėjosi ką nors sutikti. Tada jos kelyje pasirodė jis – našlys, trijų vaikų tėvas.

Šaunioje septynių damų kompanijoje Vytas buvo vienintelis vyras, laivo kapitonas, kuris tuomet taip pat sunkiai išgyveno savo šeimos dramą.

Buvo praėję vos metai po netikėtos mylimos žmonos mirties, vyras liko su trimis mažamečiais vaikais. Abudu sugniuždyti, abu likę vieni su mažais vaikais, šiandien jie dėkoja likimui, kad šis juos suvedė. Pora iškart pajuto šiltus jausmus vienas kitam.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vytas Palavinskas ir Nomeda Marčėnaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vytas Palavinskas ir Nomeda Marčėnaitė

„Jei surandi savo žmogų, blaškytis ir dvejoti neverta. Nors man niekuomet nestigo vyrų dėmesio, tačiau galiu pasakyti tik viena: susirasti vyrą lengva, tačiau tokį kaip Vytas – sunku“, –dar anksčiau yra sakiusi Nomeda.

15min primena, kad Nomeda anksčiau buvo ištekėjusi už menininko Mariaus Jonučio, tačiau pora skirtingais keliais pasuko 2011-aisiais, oficialiai išsiskyrė 2015-ųjų pradžioje.

Nomeda iš ankstesnių santykių santykių turi tris vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius