Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nomeda nebedirbs LTV

„Iki galo ir liko neaišku...“ – gūžteli pečiais Nomeda Marčėnaitė, neseniai sužinojusi, kad nuo Naujųjų metų nesirodys Lietuvos televizijos eteryje.
Nomeda Marčėnaitė
Nomeda Marčėnaitė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Socialinių aktualijų laida „Tėvai ir vaikai“, kurią rudenį pradėjo vesti populiari dailininkė, turėtų likti, rašo žurnalas „Žmonės“.

Tik, Nomedos žiniomis, jau be vedėjos. Kodėl? „Galbūt krizė?“ – spėja. Beje, pastaruoju metu ypač dažnai kartojamas žodis mažiesiems Nomedos ir jos vyro dailininko Mariaus Jonučio vaikams – per Kalėdas dešimtąjį gimtadienį švenčiančiam Titui ir devynmetei Ulai – neatrodo toks baugus.

Žinią, kad mama liausis važinėjusi į televiziją, jie sutiko džiaugsmingu „Valio!“ Nomeda išties turės daugiau laiko kūrybai ir savo atžaloms, bet namie neužsibus – reikės rūpintis „Išsipildymo akcijos“, kurios globėja yra, reikalais.

„Į televiziją grįžau po ilgų įkalbinėjimų – nesijaučiau tam subrendusi. Pasirašiau sutartį, o ji taip keistai buvo nutraukta. Gaila. Bet nieko tragiško nevyksta. Sėkmingai grįšiu prie kūrybos“, – sako menininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius