Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nomedą pribloškė netikėta gimtadienio dovana (nuotraukos)

Antradienio vakarą, skambant pianino garsams, „Šekspyro“ viešbučio restorane pristatyta Nomedos Marčėnaitės kulinarijos knyga „Virtuvės užrašai“. Visai atsitiktinai, anot autorės, knygos sutiktuvės įvyko Nomedos gimtadienio išvakarėse, todėl vakaro svečiai sveikino menininkę dviem progomis iš karto.
Knygos pristatymo akimirka
Knygos pristatymo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš nė velnio nemoku gaminti! – tokiu drąsiu pareiškimu susirinkusiuosius nustebino N.Marčėnaitė. – Man tiesiog labai patinka tai daryti, todėl į šią knygą sudėjau receptus, kuriuos surinkau iš savo draugų ir pažįstamų. Juk taip smagu ruošti su draugais!“

Būtent draugų bučinių, sveikinimų ir gėlių besišypsanti televizijos laidų vedėja per vakarą sulaukė absčiai. Tačiau bene daugiausia komplimentų Nomeda sulaukė už įspūdingą megztą suknelę, kuria buvo pasipuošusi.

„Čia – mano netikėta dovana, kurią gavau prieš kelias valandas iš sūnaus Dovo ir jo žmonos Indros. Dovas man paskambino ir liepė pasiimti raudonus batus, raudonas pėdkelnes ir turkio spalvos auskarus, o atvykusi čia Hugo kambaryje ant lovos radau patiestą šią suknelę – beveik apsiverkiau! – negalėjo atsidžiaugti laiminga jubiliatė. – Indra ją mezgė visą savaitgalį, kurį leidome kartu, ruošdami vakarienę, o baigė tik šiandien, nuvykusi pas gydytoją!”

Originalų kūrinį įvertino ir į svečius užsukęs Mantas Petruškevičius su tamsiaode drauge iš Etiopijos, kuri studijuoja Lietuvoje. Šioji su kitomis moterimis apžiūrėjo Nomedos suknelę, išnagrinėjo pūstą pasijonį ir stebėjosi kruopščiu Nomedos marčios rankų darbu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius