Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Numerologė Galina Šmidt: „Krepšininką Joną Valančiūną merginos išnaudoja“

Visai neseniai Lietuvą apskriejo vienas dailiosios lyties atstoves pradžiuginusi, kitas nuliūdinusi žinia – vienas geidžiamiausių jaunosios kartos krepšininkų Jonas Valančiūnas pasipiršo savo draugei Eglei Ačaitei. Numerologė Galina Šmidt neskuba prognozuoti, ar šios poros meilę vainikuos vestuvės, tačiau perspėja – Jonas žmoną turėtų rinktis itin atsakingai.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / BFL nuotr.

Iš prigimties Jonas – taikdarys. Jo gyvenimo tikslas – nuolatinė veikla. Tai egocentriškas, egoistiškas žmogus. Jam nėra svetima žvaigždžių liga, noras aplinkiniams demonstruoti savo turtus. Tačiau kita vertus, tai stiprus, pozityvus žmogus. Jonas ryžtingas, atkaklus ir užsispyręs. Aplinkiniams gali būti sudėtinga dėl nuolatinės vaikino nuotaikų kaitos.

Gyvenime, profesinėje srityje Jonas mėgsta demonstruoti agresiją. Sunkiai atleidžia nuoskaudas. Krepšininkas nemėgsta, kai jam yra užkraunama atsakomybė – pareigas Jonas nori vykdyti savo gera valia, o savo sprendimus mėgsta pagrįsti logiškai. Vaikinas geraširdis, todėl merginoms net nereikia daug pastangų, kad galėtų naudotis Jono dosnumu“.

Galina Šmidt
Galina Šmidt

SKAITYTOJŲ KLAUSIMAI

Šiuo metu esu gyvenimo klystkelėje ir todėl prašau patarimo. Man 23 metai, tačiau jaučiuosi, lyg esu per mažai nuveikusi gyvenime, lyg stoviu vietoje, nors galėčiau kalnus nuversti, nors bijau, kad galiu nusivilti pati savimi. Kasdien dirbu tą patį nemėgiamą darbą, nors turiu galybę idėjų, kurias norėčiau įgyvendinti, save realizuoti kitoje srityje, bet vis nedrįstu pradėti keisti gyvenimo, keisti darbo, galbūt pradėti savo verslą. Bijau išeiti iš tos vadinamos „komforto zonos“, todėl vis ieškau, kas mane palaikytų, kad išdrįsčiau ryžtingai imtis veiksmų. Pati save graužiu, kad negaliu vieną rytą atsikėlusi pasakyti „ne“ mane kankinančiai rutinai. Taip pat turiu draugą, su kuriuo draugaujame jau 5 metus, jį labai myliu ir neabejoju, kad jis yra tas žmogus, su kuriuo noriu praleisti visą gyvenimą, tačiau net po tiek metų jis vis dar nenori šeimos, nenori tuoktis, kol kas nenori ir vaikų, nors yra be galo rūpestingas, dėmėsingas ir mylintis žmogus. Kartais pagalvoju, kad jam tiesiog šiuo metu yra patogu taip, kaip yra, ir jis niekada nenorės to keisti. Noriu sužinoti, ar galiu būti  tas žmogus, kuris tikrai sugeba rizikuoti ir nuversti kalnus siekiant savo tikslo, taip pat noriu žinoti, ar mano mylimasis tikrai tas, kuris norės su manimi kurti šeimą?

Tikrai galite nuversti kalnus, jei susitvarkysite su savo emocijomis, jautrumu ir reiklumu. Reikia atsikratyti baimės, kad jums išeis ne taip, kaip jūs norėtumėte, ir pasiryžti prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą.  Labai didelė tikimybė, kad su savo draugu liksite tik draugais.

Šiuo metu stoviu kryžkelėje ir nežinau, kokį kelią rinktis. Mano draugas po 8 metų draugystės netikėtai mirė, su vyru išsiskyriau, abu vaikai išvažiavo į užsienį, turiu dar silpnos sveikatos mamą kaime, kuri norėtų, kad gyvenčiau su ja ir ją prižiūrėčiau. Ką man rinktis – ieškoti darbo čia, kur dabar gyvenu, važiuoti pas vaikus ar važiuoti į kaimą prižiūrėti mamą?

Dabartinis gyvenimo periodas itin palankus pinigų uždirbimui. Svarbu nepersidirbti, nešvaistyti energijos veltui. Kur geriau ieškoti darbo, patarti negaliu, nes nežinau, į kokią šalį žadate išvykti ir kokio darbo ieškote.

Esame kartu beveik 8 metus, gyvename kartu dvejus. Esame išvykę į užsienį dirbti. Jis turi problemą su azartiniais lošimais. Viena iš priežasčių buvo vykti į užsienį – pabėgti nuo lošimų. Gavosi dar blogiau, nes lošimų punktas dar arčiau namų dabar. Kiekviena alga yra pralošiama. Kiekvieną kartą laukiu, gal viskas pasikeis. Bet turbūt nebegaliu. Ir man beprotiškai reikia jūsų patarimo. Nežinau, ką daryti. Labai didelis noras grįžti namo. Kaip elgtis? Taip norisi stabilumo.

Priklausomybė nuo lošimų yra liga. Jei jūsų draugas pats nenori išsigydyti – jam niekas nepadės. Kur beišvyktumėte, jis ieškos lošimo punktų. Jei jis sutinka gydytis, jums geriau grįžti ir gydytis Lietuvoje. Jei jis savęs ligoniu nelaiko, visi pokalbiai yra beprasmiški, ir jums geriau ieškoti kito gyvenimo draugo. Jūs pati turite priimti sprendimą, ką daryti. Galima palikti viską taip, kaip yra. Tik savaime niekas nepasikeis. Jūsų ir draugo skaičiai rodo, kad jūs patys esate savo problemų priežastis.

Man būtų įdomu sužinoti, kodėl žiūrint į savo gyvenimą matau, kad daugiausia skausmo man suteikė artimiausi žmonės. Vyrą pasisavino pusseserė. Darbą – teta. Palikimą – sesuo. Ir daug liūdnų situacijų, kurias išgyvenau per artimus žmones. Esu su tuo susitaikiusi. Bet įdomu, kas čia vyko. Gal kentėjau dėl to, kad sergu onkologine liga...

Gyvenimas jums suteikė gyvenimo pamokų, kurių jūs neišmokote, nes nenorėjote. Jūsų onkologinė liga irgi yra jūsų veiksmų ir minčių pasekmė. Jūs apie buvusį vyrą kalbate kaip apie daiktą: „PASISAVINO“. Gal jūs nesate tokia gera, kaip jums atrodo, ir nematote savo klaidų? Šiaip sau nieko nebūna.  Bet kokia liga nėra priežastis tam, kad žmogus kentėtų ir save skriaustų. Tai kaip tik yra signalas, kad žmogus susimąstytų, kodėl taip yra, kodėl susirgo būtent jis. Pažiūrėkite į visas savo gyvenimo situacijas kitu kampu. Viskas dar gali pasikeisti.

Jei norite pasitarti su numerologe Galina Šmidt, suformuluokite aiškų klausimą, nurodykite savo vardą ir pavardę bei gimimo datą (duomenys viešai nebus skelbiami) ir siųskite adresu: gyvenimoskonis@zmones.lt

Numerologė Galina Šmidt dirba www.numerologai.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius