Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo įstatymų nepabėgsi: Mykolas Majauskas viešai deklaravo santykius su nauja mylimąja

Seimo narys Mykolas Majaukas (37) viešai deklaravo meilę buvusiai savo padėjėjai, dabar prezidento Gitano Nausėdos patarėja tapusiai Linai Svidinskaitei (25). Faktu apie santykius M.Majauskas prieš kelias dienas papildė Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK) teikiamą savo privačių interesų deklaraciją.
Lina Svidinskaitė ir Mykolas Majauskas
Lina Svidinskaitė ir Mykolas Majauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Interesų deklaraciją Mykolas Majauskas atnaujino prieš kelias dienas – liepos 22-ąją. Tądien prie punkto „Deklaruojančio asmens sutuoktinis, sugyventinis, partneris“ ilgametės M.Majausko žmonos Ievos vardas buvo ištrintas. Politikas viešai deklaravo santykius su gerokai jaunesne širdies drauge Lina Svidinskaitė.

Netrukus santykius su politiku turės įforminti ir prezidento komandos narė Lina Svidinskaitė – pateikti deklaracijai ji turi mėnesį.

15min primena, kad žinia apie politiko ir buvusios Seimo nario padėjėjos santykius pasklido liepos pirmąją. M.Majauskas asmeninėje instagramo paskyroje paviešino bendrą nuotrauką, kurią lydėjo užrašas „Gera kartu“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Lina Svidinskaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Lina Svidinskaitė

Vis dėlto M.Majauskas apie naują draugystę nekalba – liepos pradžioje politikas buvo išjungęs telefoną, susisiekus šią savaitę paprašė perskambinti, tačiau vėliau tiesiog nebekėlė ragelio.

15min primena, kad L.Svidinskaitė šiemet baigė politikos studijų magistrantūrą, taip pat yra įgijusi teisės bakalaurą Vilniaus universitete. Ji prieš kurį laiką dirbo M.Majausko padėjėja Seime.

2019-ųjų prezidento rinkimuose poros nuomonė išsiskyrė. M.Majauskas palaikė konservatorių kandidatę Ingridą Šimonytę, o L.Svidinskaitė dirbo Gitano Nausėdos štabe – koordinavo savanorius visoje Lietuvoje.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ieva Majauskienė, Mykolas Majauskas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ieva Majauskienė, Mykolas Majauskas

Anksčiau M.Majauskas buvo vedęs Ievą Domarkaitę, tačiau 2018-ųjų rugsėjį pora pasuko skirtingais keliais.

Mykolas ir Ieva kartu praleido 20 metų, pusę iš jų – kaip oficiali šeima, susituokę. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys visuomet viešai džiaugėsi savo didele šeima ir santuoka, tai vadino viena iš savo svarbiausių vertybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius