Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo organizmo išsekimo bandantis atsigauti Andrius Rimiškis savo įpročių keisti nežada

Iš Rokiškio rajono, Jūžintų, kilęs dainininkas Andrius Rimiškis jau antrą kartą atsidūrė ties išsekimo riba. Sekmadienį Subačiaus kultūros centre koncertą surengęs 25 metų vyras staiga pablogėjus sveikatai turėjo nutraukti programą.
Andrius Rimiškis
Andrius Rimiškis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pirmą dainą pradėjau labai energingai, bendravau su žmonėmis, gavau gėlių, dovanų. Antrą dainą įpusėjęs pasijutau silpniau, o kai pradėjau trečią dainuoti, pajutau, kad sušalo rankų ir kojų galūnės – labai keistas jausmas. Akyse pasipylė žvaigždutės... Liko tik muzika groti, net žmonėms nebespėjau pasakyti, kas atsitiko“, – apie lemtingą sekmadienio popietę portalui 15min.lt pasakojo A.Rimiškis.

Į užkulisius pasitraukęs vyras iš vienos savo gerbėjos gavo nitroglicerino tabletę, kita moteris A.Rimiškiui padarė galvos masažą. Dainininko giminės bruožas – aukštas kraujo spaudimas, tačiau  gydytojo pasakyti skaičiai ne juokais išgąsdino A.Rimiškį.

„Pasirodė, kad mano spaudimas per aukštas – 180 ir 105. Bet viskas jau gerėja. Medikų pagalbos jau nebereikia, pasakė diagnozę, viskas aišku. Pasikartojo lygiai tas pats, kas nutiko prieš kokius trejus metus, man – elementarus organizmo išsekimas. Sekmadienį atrodė, kad viskas yra labai blogai. Pamyniau dviratuką, apkabinėtą laidais, ir gydytojai pasakė, kad man – organizmo išsekimas, didelis nuovargis, kad reikia pailsėti“, – teigė atlikėjas.

Prieš maždaug trejus metus A.Rimiškis dėl išsekimo netgi buvo paguldytas į ligoninę.

„Tuo metu turėjau intensyvų koncertų maratoną ir labai intensyvų sportinį režimą – ruošiausi televizijos projektui, kuriame boksavosi pramogų pasaulio įžymybės. Buvo sudėtingesnė situacija – iš karto išvežė į kliniką. Šįkart bent jau nenugriuvau...“ – atsiduso vyras.

Nors dėl A.Rimiškio sunegalavimo neįvyko du koncertai, dainininkas ramina į tuos renginius bilietus įsigijusius žmones – kai tik sveikata leis, jis iškart surengs savo pasirodymus tuose miesteliuose. 

Panašu, kad į didelį pavojų patekęs A.Rimiškis nepasimokė ir nežada keisti savo intensyvaus gyvenimo būdo.

„Nieko nežadu. Atsigausiu ir vėl taip pat „varysiu“, – juokėsi jis. – Kiek galėsiu dabar ilsėsiuosi. Man ir mama sako, kad ilsėtis aš daug negaliu, nes esu aktyvus. Stengiuosi gyventi ramiau, bet nepavyksta – štai tenka į žurnalistų klausimus atsakinėti. Bet toks jau mano darbas, kaip ir kasdien – su kuo nors bendrauti.“

Dabar A.Rimiškis juokiasi besijaučiantis kaip nėščias penktą mėnesį – vyras intensyviai pluša prie penktojo albumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius