Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuoga nusifotografavusi Karolina Toleikytė: „Moters kūnas yra pats gražiausias ir trapiausias kūrinys“

Netrukus duris atvers nauja fotografo Gedimino Žilinsko erotinių nuotraukų paroda „Wild“, kurioje įsiamžino būrys garsių šalies moterų. Nusimesti drabužius prieš menininko objektyvą ryžosi ir modelis Karolina Toleikytė. Viena fotosesijos nuotraukų ji jau dabar pasidalijo socialiniame tinkle, o įspūdingas kadras netruko sulaukti internautų reakcijų.
Gedimino Žilinsko parodos plakatas ir Karolina Toleikytė
Gedimino Žilinsko parodos plakatas ir Karolina Toleikytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Prieš G.Žilinsko objektyvą K.Toleikytė pozuoja visiškai nuoga. Tačiau nuogo kūno ji anaiptol nesigėdija – o kam? Juolab, kai fotosesijos rezultatai, kaip pati sako, pranoko visus lūkesčius.

„Džiaugiuosi, kad sulaukiau labai daug gerų atsiliepimų, nes visi supranta, kad tai ne tiesiog nuoga fotosesija, tikslas buvo kitoks. Tikslas – sukurti tarsi paveikslą, kurį norėsi kabinti ant sienos. Moters kūnas yra pats gražiausias ir trapiausias kūrinys. Manau, mums pavyko tai atskleisti“, – 15min pasakojo K.Toleikytė.

Gedimino Žilinsko nuotr./Karolina Toleikytė
Gedimino Žilinsko nuotr./Karolina Toleikytė

Ši K.Toleikytės nuotrauka – vienas iš parodos „Wild“ darbų. Kaip 15min pasakojo pats G.Žilinskas, „joje bus eksponuojama gražiausių lietuvaičių meninės aktų fotografijos, kuriose jos įkūnijo laukinės moters įvaizdį. Tai – šiuolaikinės, veržlios moters metafora.

„Su Karolina šią fotosesiją derinome gal net kelis metus, kol ji pagaliau įvyko. Sukurti laukinukės įvaizdį mums padėjo vizažistė Deimantė Kazėnaitė“, – sakė nuotraukų autorius.

Parodoje „Wild“ autorius apibrėžia šiuolaikinės moters įvaizdį ir mėgina analizuoti dailiosios lyties atstovių saviraišką bei besikeičiantį statusą visuomenėje.

Gedimino Žilinsko nuotr. /Gražiausios Lietuvos moterys apsinuogino Gedimino Žilinsko parodoje „WILD“.
Gedimino Žilinsko nuotr. /Gražiausios Lietuvos moterys apsinuogino Gedimino Žilinsko parodoje „WILD“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tarp gražiausių Lietuvos moterų apsinuoginusių prieš Gedimino Žilinsko fotoobjektyvą – ir Asta Valentaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius