Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nužudytos dainininkės Vilmos Martišiutės artimieji ir draugai atskleidė tragišką jos lemtį

Lietuvos dainininkus parašyti populiarius kūrinius, ko gero, dažniausiai įkvepia meilė, aistra, skyrybos ir asmeninio gyvenimo dramos. Meilė gali būti tyra, svaigi, aistringa, o kartais net pražūtinga. Deja, būtent tokia lemtis ištiko po 20 metų emigracijos Jungtiniuose Arabų Emyratuose į Lietuvą sugrįžusią dainininkę Vilmą Martišiutę.
Vilma Martišiutė
Vilma Martišiutė / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienio vakarą, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ nužudytosios Vilmos Martišiutės artimieji ir garsūs draugai atskleidė tragišką jos lemtį.

Kadaise Vilma Lietuvos publikai buvo gerai žinoma kaip pirmoji legendinės grupės „Studija“ atlikėja moteris. Ji bičiuliavosi ir dainavo su garsiausiais Lietuvos atlikėjais – Stepu Januška, Gyčiu Paškevičiumi, Irena Starošaite.

Ir nors Vilma Martišiutė turėjo visas galimybes tapti populiaria Lietuvos atlikėja, gyvenimas ją nubloškė į Dubajų, kur ji dirbo, mėgavosi prabanga ir pateko į auksinį vyro musulmono sukurtą narvelį, iš kurio tekina parbėgo atgal į Lietuvą.

Stop kadras/Vilma Martišiutė
Stop kadras/Vilma Martišiutė

Vyras jai dovanojo deimantus, sportinius automobilius ir suteikė pilną išlaikymą, tačiau jis buvo be proto pavydus ir drausdavo jai dainuoti bei rodytis ant scenos. Deja, tėvynėje Vilmos laukė dar tragiškesnė baigtis. 44-erių metų dainininkė buvo rasta nušauta Tauragėje. Įtariama, kad nusikaltimą padarė maniakiškai Vilmą įsimylėjęs gerbėjas, advokato padėjėjas Rolandas Ambroza.

Jaunatviška, įspūdingos išvaizdos, linksma, komunikabili, valiūkiška ir itin traukianti vyrus – taip jau Anapilin iškeliavusią Vilmą Martišiutę apibūdina jos draugai.

Vilma Martišiūtė savo karjerą pradėjo labai jauna. Vos septyniolikos ji kartu su grupe „Studija“ ir Irena bei Žilvinu Žvaguliais atsidūrė Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur išvyko koncertuoti prabangiausiuose Dubajaus viešbučiuose bei restoranuose. Lietuvai atgavus nepriklausomybę, arabų kraštuose lietuviai kone rankomis sėmė neregėtus turtus – ten važiavo ir Violeta Tarasovienė, ir Janina Miščiukaitė, ir Birutė Dambrauskaitė, ir kiti garsūs atlikėjai.

„Facebook“ nuotr./Vilma Martišiutė
„Facebook“ nuotr./Vilma Martišiutė

Vilma Dubajuje gavo ne tik darbą prabangiame restorane, bet ir apgyvendinimą septynių žvaigždučių viešbutyje, aptarnavimą kiaurą parą, visus viešbučio privalumus nemokamai ir solidų atlyginimą.

„Ji gyveno išties prabangiai, tačiau jautėsi vieniša. Vilma ne kartą sakė, kad jos svajonė ne darbas, ne turtai, o meilė. Ji norėjo susirasti tą vienintelį ir netgi dažnai pajuokaudavo, kad tai bus koks nors ūkiškas, bet nuoširdus lietuvis iš kaimo. Atrodo, ji ir telaukė, kol atsiras koks princas ir parvilios ją atgal į Lietuvą“, – LNK laidai „Nuo... Iki...“ pasakojo Vilmos pusseserė Rasa Gusiatina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius