Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

O Pronina, tu mūsų ikona!

Populiariame interneto tinklalapyje sukurta grupė „Svetlanos Proninos gerbėjų klubas“.
Garsi advokatė S.Pronina niekada nelieka nepastebėta vien dėl jos aprangos.
S.Pronina apie gerbėjus vienijantį klubą nieko nežino. / Ruslano Kondratjevo/„Scanpix“ nuotr.

Svetainėje renkasi moteriai neabejingi internautai. Kol kas advokatės gerbėjai virtualioje erdvėje įdėjo tik 10 dievinamos moters nuotraukų bei 10 nuorodų į publikacijas apie ją. Dėl ekstravagantiško įvaizdžio žiniasklaidos pamėgta advokatė S.Pronina gali didžiuotis esanti pirmoji Lietuvoje teisininkė, turinti gerbėjų klubą.

Tapo ikona

„Kas, jei ne ji gali taip sužavėti?! Nuostabioji, charizmatiškoji, drąsioji, ryškioji, ekstravagantiškoji etc. Svetlana Pronina!! Amžinas įkvėpimo šaltinis! Stiliaus guru! Nenuginčijama ikona!!! Tad visi, neabejingi šiai deivei, prisijunkite ir diskutuokite apie mūsų Svetlaną! Beje, nepamirškite pasidaliyti naujausiomis žiniomis ir gandais, informuokite: kur, kaip, kada ir su kuo ją matėte ar užfiksavote!“ – tokiomis frazėmis netyčia užklydusiam internautui paaiškinama apie grupės pobūdį.Originali moteris, kokia graži jos figūra! 2006-ųjų atradimas, – mano internautai.

„Na, labai originali moteris! Kokia graži jos figūra!“ – komentarą rašo S.Proninos gerbėja Silvija. Saugirdas antrina: „Na, man ji pati fainiausia iš fainiausių.“ Neabejingas S.Proninai ir Rimas: „Visiškai sutinku. 2006-ųjų atradimas“, – mano vaikinas.

Būrys įžymybių

Kol kas teisininkės gerbėjų klube – 92 nariai. Kvietimus prisijungti prie moters gerbėjų gavo dar 200 internautų. Klubo įkūrėjas – asmuo, pasivadinęs Fondiu Briedis Pukis.

Tarp jau prisijungusiųjų į klubą yra ir įžymybių. Tai Lavija Šurnaitė, Rimas Šapauskas, Šarūnas Kirdeikis. Tarp dar nepatvirtinusių savo narystės S.Proninos gerbėjų klube, bet kvietimą tai padaryti gavusiųjų taip pat būrelis žinomų žmonių. Čia radome Giedrių Leškevičių, Marių Veselį, Joną Bačelį, Dalią Ibelhauptaitę, Vilių Alesių, Valdą Karklelį. Tai ir Jūratė Bitinaitė, Gediminas Adomaitis, Ruslanas Kirilkinas, Orinta Servaitė, Laima Tamulytė-Mama Rock‘n‘Roll, Jovita Valeikaitė, Gytis Ivanauskas bei gražus būrelis žurnalistų.

Internete „nesėdi“

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su populiaria moterimi. Panašu, kad teisininkė apie gerbėjus vienijantį klubą nieko nežino.

Vos spėjus prisistatyti, kitame laido gale pasigirdo: „Aš dar dirbu, neturiu laiko.“ Pradėjus aiškinti, kokiu reikalu skambiname, S.Pronina kalbėjo: „Nežinau, koks čia fanklubas ir kas čia yra fanklubas tokio.“ Prasitarus apie internetą, moteris neleido baigti. „Nežinau, nesėdžiu internete, nežiūriu ten nei fanų klubų, nei nieko“, – greitakalbe išbėrė ikona tapusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius