Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

O.Pikul gelbėjo dėl jos norėjusį nusižudyti gerbėją

Laida „Na, palauk“ sugebėjo įtikinti grupės „Olialia pupytės“ narę Oksaną Pikul, kad dėl jos žudosi gerbėjas. Tuo tarpu Egmontas Bžeskas sutriko išgirdęs kaltinimus, kad „69 danguje“ firminiai kvepalai – netikri.
Laidos „Valanda su Rūta“ akimirkos.
O.Pikul / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Oksana Pikul

Oksana Pikul tikrai ne taip įsivaizdavo savo žinomumo ir sublizgėjimo TV ekranuose bei žurnalų viršeliuose naštą. Negana to, kad pusė komentarų rašinėtojų pasmerkė apkaltinę likusios Jasaičių šeimos dalies užvaldymu, vargšei nuogų niekšybių pristatytojai teko aiškintis barakudos definicijos reikšmę, o po to ją neigti.

Dabar ją užgriuvo rimtas iššūkis – LNK provokacijų laida „Na, palauk“ pasistengė, kad Oksanai tektų skubiai gelbėti meilės spąstuose, aistros žabanguose paklydusi jaunuolį, besiruošiantį stryktelėti nuo stogo.

Nelaimingos meilės auka, prieš nusižudydama, turėjo vieną prašymą – pamatyti seksualiąją Oksaną. Gelbėtojų komanda skubiai pildė jo pageidavimą, kad tik aistringasis jaunuolis nežengtų lemtingo žingsnio. Atskubėjusi Oksana beveik išgelbėjo situaciją, tačiau jai teko patirti netikėtą šoką.

Kita „Na, palauk!“ situacija bus su kvapeliu. Kaip žinoma, įkandin Juozo Statkevičiaus ir Manto Petruškevičiaus kvapiuoju keliu pasileido visas „69 danguje“ penketukas – Edmundas Bžekas ir jos, keturios „šeškės“. Tačiau ar buvo žinoma, kad pristatomas aromatas nėra originalus? Bent jau Lietuvoje to nežinojo niekas, išskyrus tiesiai iš Vokietijos, kurios fabrike ir buvo suaromatintas vanduo, atvykęs kvapų dizaineris Mantas Žiemys.

Apie didžiulę aferą pranešti nebuvo geresnio laiko nei minėtų kvapiųjų lašų pristatymo renginys. E.Bžekas buvo sutrikęs, į žurnalistų klausimus atsakinėjo nenoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius