-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Oficialiai išsiskyrusi Marina Bui: „Dukters ateitimi rūpinsiuosi neskaičiuodama pinigų, alimentai tik formalumas“

Trečiadienį Vilniaus pirmajame apylinkės teisme buvo nutraukta penkerius metus trukusi buvusios dainininkės Marinos Daščenkos (24) ir jos sutuoktinio Andrejaus Daščenkos (27) santuoka.
Marina Daščenka
Marina Bui / V. Ovadnevo nuotr.

Po skyrybų moteris pasiliko mergautinę Bui pavardę, o dukters Ešlės (4) globos teisės atiteko dabar jau buvusiam jos vyrui Andrejui.

Jau daugiau nei pusantrų metų kartu su A.Daščenka negyvenanti Marina dar praėjusiais metais išgyveno dramą, kuomet vyras jai neleido matytis su keturmete dukra Ešle. Tačiau vėliau dėl savo atžalos pora susitaikė ir skyrybos įvyko taikiai.

„Dabar viskas gerai, bet man nei šilta, nei šalta (dėl teismo sprendimo – aut.past.), nes su vyru stengiamės palaikyti gražius ir normalius santykius dėl vaiko. Gana dažnai matausi su savo dukra, ji ir pas mane, ir pas jį būna pakankamai ilgai. Mes abu taktiškai ir normaliai priimame sprendimus, nepaisant visų formalumų“, – Žmonės.lt sakė Marina.

Kas mėnesį garsi moteris savo dukters išlaikymui turės mokėti po kelis šimtus litų, tačiau, pasak pačios M.Bui, tiek ji, tiek buvęs vyras rūpinsis vaiko ateitimi neskaičiuodami pinigų. „Alimentai tik formalumas“, – patikino Marina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius