Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 09 /15:34

Oficialiai patvirtinta: grandiozinis Selo koncertas vyks Klaipėdoje. Skandalisto nesikrato ir Nida

Skandalą sukėlusio keikūno Egidijaus Dragūno atsikratė Palanga, tačiau grandiozinio šou nepabūgo Klaipėda – ketvirtadienį oficialiai patvirtinta, kad liepos 9-osios koncertas vyks uostamiesčio Vasaros estradoje. Dar anksčiau, per Jonines, Selo pasirodymo laukiama Nidoje.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / BFL/Vytenio Jurevičiaus nuotr.

Grandiozinio liepos 9-osios koncerto vieta – Klaipėdos vasaros estrada. Šios įstaigos atstovai 15min.lt patvirtino, kad jie sutiko, jog koncertas vyktų estradoje.

„Ar turėtume jį priimti po skandalo Kaune? O kodėl gi ne? O ką jis gali padaryti“, – retoriškai klausė Vasaros estrados atstovai.

„Nė sekundę nesudvejojau, kad  ilgai ir kruopščiai planuojamas „SEL Grand Show“  gali neįvykti. Ir labai džiaugiuosi, kad jį surengsime ne kur kitur, o Klaipėdos Vasaros estradoje, kuri man kelia sentimentus – kažkada labai seniai ten esame surengę puikų SEL koncertą. Aš ir visa mano komanda pasistengsime, kad jis būtų dar geresnis nei planuotasis Palangoje“, – cituojamas SEL lyderis E.Dragūnas. Beje, dainininkas jau artimiausiu planuoja apsilankyti Klaipėdoje.  2 val. trukmės koncertas bus filmuojamas 12 kamerų, o po to bus išleistas DVD albumas.

Kaip žinoma, liepos 9-ąją grandiozinis SEL koncertas turėjo įvykti Palangos paplūdimyje, tačiau po skandalo Kaune, kurorto valdžia nedavė leidimo grupės pasirodymui.

Praėjusį savaitgalį Kaune surengtoje fiestoje „Bike Show Millennium“ skandalą sukėlusį ir galimai neblaivų scenoje pasirodžiusį bei šalį iškeikusį E.Dragūną planuoja priimti Klaipėdos vasaros estrada, kuri talpina apie 11 tūkst. žiūrovų.

Birželio 24 dieną Selo koncertas vyks ir Nidos paplūdimio bare „Corona Beach Bar“. Anot jo atstovo Arno Repečkos, sutartis buvo pasirašyta dar prieš du mėnesius. Jis pripažino, kad E.Dragūno išsišokimas Kaune buvo nemalonus incidentas, tačiau to labai nesureikšmina. Klubo atstovas viliasi, kad koncertas bus toks pats vykęs, kaip ir pernai per vasaros sezono atidarymą.

„Pernai buvo viskas tvarkoje. Tikiuosi, kad ir šiemet bus viskas gerai. Net nenoriu galvoti apie tai, kad jis gali pasirodyti apsvaigęs. Jeigu kas – spręsime situaciją ekspromtu“, – sakė A.Repečka.

Pasak pašnekovo, Nidoje koncertas nebus toks grandiozinis, kokį SEL planavo daryti Palangoje, o vėliau perkėlė į Klaipėdą. Baro lauko terasoje tilps apie 700–800 žmonių.

Beje, jau šį šeštadienį SEL koncertuos Kėdainiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius