Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul apie Šedžių skyrybas: „Andrius atrodo kaip tikra boba!”

„Mano žiniomis, mano vaiku daugiausia rūpinasi tėčio draugės. Tai tas moterų keitimas, ir vis kitų tėčio moterų matymas, mano nuomone, nėra pavyzdys, kurį norėčiau diegti savo vaikui“, – nenurimstant skyrybų atgarsiams rėžė Monika Šedžiuvienė.
Andrius Šedžius, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė
Andrius Šedžius, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Dešimt metų kartu, ilgai lauktas sūnus, viešumoje demonstruoti šilti jausmai ir žarstyti komplimentai – matant, kas dabar vyksta besiskiriančių Monikos ir Andrius Šedžių gyvenime, atrodo, viso to net nebuvo.

Su vyru, politiku ir verslininku, 43-ejų Andriumi Šedžiumi 27-erių grupės „Naujosios pupytės“ narė ir vizažo meistrė Monika negyvena jau kelerius metus, tačiau besiskirianti pora vis dar mina teismų slenksčius, o pabaigos, rodos, nematyti. Kone kas mėnesį Monika ir Andrius susitinka teismuose, po to žiniasklaidoje vienas kitam negaili karčių žodžių ir kaltinimų.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė

„Kartais man tikrai nesuprantama kaip žmogus nesugeba paminti savo principų, nuleisti ego, ir visiškai ramiai išsispręsti tam tikras problemas. Mūsų didžiausia problema – vaiko globa. Nediskriminuoju vyrų, bet logiška ir taip priimta, kad mama augina vaiką. Nepaisant to, aš neriboju sūnaus matymosi su tėvu...

Jis gali matytis su juo kiek nori. Tačiau jis nesilaiko savo paties inicijuoto ir sudaryto matymosi grafiko. Man labai įdomu, kodėl aš, dirbanti, planuojanti savo laiką vis turiu derintis prie jo. Ar jis įsivaizduoja, kad mes nuo jo esam priklausomi ir jam pavaldūs?“ – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ sakė M.Šedžiuvienė, o jos išsamesnį komentarą žiūrovai išvys pirmadienio vakarą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius

Tuo metu Monikos bičiulė, vizažo meistrė Oksana Pikul, sutikusi pasisakyti apie scenos kolegės ir draugės skyrybas, bus kur kas griežtesnė. „Te nesupyksta Andrius, bet iš šalies jis atrodo kaip boba. Nu tikrai kaip boba. Einu papyksiu...

Toks jausmas, kad jam semkutes reikia atnešti glaudyti į teismą! Tu, vyras galų gale, ar ne vyras? Jei normalus vyras, kaip tu gali iš normalios moters paimti vaiką? Lai nesupyksta, bet paskutiniu metu jis atrodo kaip tikra moteriškė. Gal per daug leidžia laiko su jaunom moterimis ir sumoteriškėjo...“ – LNK laidai rėžė O.Pikul.

15min primena, kad rugpjūčio pradžioje M.Šedžiuvienė apkaltino A.Šedžių išsivežus vaiką ir negrąžinus jo laiku – laukti teko visą naktį. Dėl to moteris kreipėsi į policijos pareigūnus. Monika tikino, kad tokiu būdu sutuoktinis galimai jai kerštauja.

Vis dėlto A.Šedžius pateikė kitokią versiją. Jis teigė atvežęs vaiką laiku, tačiau Monika tuo metu neatsiliepė į skambučius, tad, nebegalėdamas laukti, priėmė sprendimą išvykti į Šiaulius.

Dar anksčiau M.Šedžiuvienė užsiminė, kad skyrybų procesą vilkina sutuoktinis, kitu atveju jie jau seniai galėjo išsiskirti. Vienintelis jos noras – vaiko globa.

Monika pasakojo, kad A.Šedžiui leidžiama matytis su vaiku, bet jis pats dažnai būna užsiėmęs.

„O sakydamas, kad neleidžiu matytis, jis arba neturi sąžinės, arba turi gerą planą, kurio, matyt, ir laikosi“, – svarstė M.Šedžiuvienė.

Tačiau A.Šedžius kalbėjo ką kitką: „Vaikas yra traumuojamas. Kiekvieną kartą, kai aš pasiimu vaiką, man širdis plyšta, kai jis apsikabina ir nenori manęs paleisti.“

Verslininkas siekė, kad vaikui būtų paskirta ekspertizė – ištirta psichologinė būklė. Monika patvirtino, kad šis reikalavimas buvo įvykdytas.

„Kai turėsite vaikų, suprasite, ką reiškia mamai vesti vaiką pas skirtingus žmones, kai jis yra visiškai sveikas ir normalus. Bet jeigu reikia, tai reikia“, – šį faktą apgailestaudama komentavo M.Šedžiuvienė.

VIDEO: Andrius Šedžius bijo, kad Monikos mylimasis Don Pedro sūnui padarys blogą įtaką
VIDEO: Su A.Šedžiumi besiskirianti M.Šedžiuvienė: „Žmogų pažinsi tik per tokius procesus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius