Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Oksana Pikul – apie Simo Jasaičio sprendimą žaisti Lietuvoje: „Šeimai bus tik į naudą“

Pasibaigus krepšinio sezonui, grįžęs į Lietuvą atostogų pas šeimą, Simas Jasaitis čia ir pasiliks – sportininkas pasirašė sutartį su Panevėžio „Lietkabelio“ klubu. Šiuo jo sprendimu ypač džiaugiasi šeima – žmona Oksana Pikul ir dvejų metų sūnus Dominykas – pagaliau su tėčiu, mylimuoju galės matytis kur kas dažniau.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Pastaruosius dvejus metus S.Jasaitis gyveno ir žaidė Italijoje. Iš pradžių, 2015-aisiais, kartu su juo į Siciliją išsikraustė ir Oksana Pikul su tuomet ką tik gimusiu sūnumi. Tačiau praėjusių metų gegužę grįžo su mažuoju gyventi į Lietuvą, o su vyru palaikė santykius per atstumą, vieni pas kitus skraidydavo.

Tačiau dabar juos skirs tik kiek daugiau nei šimtas kilometrų – Simas pasirašė metų kontraktą su Panevėžio „Lietkabelio“ klubu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simas Jasaitis grįžta žaisti į Lietuvą

„Labai smagu, kad vyras žais Lietuvoje. Nors iš tikrųjų, man nėra skirtumo, ar jis tą daro užsienyje, ar Lietuvoje. Mes su Simu ir taip labai dažnai matydavomės. Man visur gerai, kur ir jam gerai. Tai yra vyro darbas ir bet kokiu atveju aš jį palaikysiu, gerbsiu, kaip ir jis palaiko mano veiklą. O be to, prieš priimant sprendimus, Simas iš pradžių pasitaria su šeima. Tad visus variantus visada aptariame kartu“, – 15min sakė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Dėl šio sprendimo ypač džiūgauja jųdviejų sūnus Dominykas: „Šeimai bus tik į naudą, kad tėtis bus šalia. Mažylis pagaliau matys dažniau tėtį. Jam Simas labai svarbus.“

Kol kas Jasaičiai planuoja, kad prasidėjus, krepšinio sezonui, vieni kitus lankys savaitgaliais. „Būsto Panevėžyje tikrai nežadame įsigyti. Juk ten yra puikių viešbučių, kuriuose galėsime apsistoti, kai važiuosime su sūnumi aplankyti tėčio. Be to, ir vyras dažnai grįš į Vilnių, čia juk jo namai, čia jis jaučiasi geriausiai. Kursuosime vieni pas kitus“, – šypsojosi Oksana Pikul-Jasaitienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul-Jasaitienė neteko žado: per vestuvių metines sulaukė smuikininko ir 401 rožės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius