Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul dėl sūnaus vis dažniau susitinka su Simu Jasaičiu: „Pykčių priežastis buvo vyro advokatas“

Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė išgyvena skyrybų procesą, kurį paaštrino visuomenės dėmesys – jųdviejų santykių drama buvo narstoma po kaulelį. Oksana įsitikinusi, kad visų nesutarimų priežastis – ne kas kitas, o S.Jasaičio advokatas Albertas Bandžius, kuris siekė sukiršinti abi puses.
Simas Jasaitis su sūnumi kino teatre ir Oksana Pikul Jasaitienė
Simas Jasaitis su sūnumi kino teatre ir Oksana Pikul Jasaitienė / „Instagram“ ir Vido Černiausko nuotr.

Gegužės pabaigoje Oksana ir Simas su jųdviejų sūnumi Dominyku laiką leido Šventojoje, kur krepšininkui buvo suteikta galimybė pasidžiaugti tėviškomis akimirkomis. „Simas parodė iniciatyvą ir aš tuo labai džiaugiuosi“, – anksčiau sakė Oksana.

Akivaizdu, kad iniciatyva neišnyko, o Simas ir Oksana vis dažniau leidžia laiką kartu – neseniai lankėsi sostinės kino teatre.

„Instagram“ nuotr./Simas Jasaitis su sūnumi kino teatre
„Instagram“ nuotr./Simas Jasaitis su sūnumi kino teatre

„Mes nenorime viešinti savo asmeninių santykių ir asmeninių sprendimų. Gražiai leidžiame laiką su vaiku ir tiek, nes vaikui to reikia. Nenoriu komentuoti, ar susitaikysime – tai yra asmeninis mūsų gyvenimas“, – sakė Oksana.

O.Pikul-Jasaitienė džiaugėsi, kad jiedu stengiasi sūnui suteikti kuo geresnį gyvenimą – vaikui juk reikia ne tik mamos, bet ir tėčio. Oksana teigė esanti laiminga, kad Simas leidžia laiką kartu su vaiku, o pagrindine buvusia kliūtimi ji įvardijo S.Jasaičio advokatą A.Bandžių.

„Visi šitie vieši pykčiai ir nesusipratimai buvo dėl Simo advokato. Mano vyro advokatas provokavo ir visų nesantaikų ir pykčių priežastis yra jisai. Kaltinu tik jį ir labai džiaugiuosi, kad vyras susiprotėjo ir nusprendė pasistengti dėl vaiko ramybės ir dėl jo gyvenimo. O advokatas, tikiuosi, aprims ilgam. Jeigu ne, teks kovoti ir su tuo advokatu“, – 15min pasakojo O.Pikul-Jasaitienė.

Šios nuomonės laikosi ir O.Pikul-Jasaitienės advokatė Vilija Gražulytė.

„Vieši pasisakymai apie kitos pusės elgesį ar veiksmus, kurie gali būti nagrinėjamos bylos dalykas galimai neviešame teismo procese, mano manymu, kaip advokatės, būtų neetiški ir pažeistų kito asmens teisę į privatų gyvenimą.

Aš mūšio lauką suprantu kaip teisminį procesą, kuriame iš tiesų sprendžiasi visi klausimai. Nematau jokio tikslo šią, šeimos turinčios mažametį vaiką bylą, nagrinėti viešai. Oksanos pasisakymai yra kitos pusės provokacijų ir persekiojimo rezultatas“, – 15min teigė O.Pikul-Jasaitienės advokatė Vilija Gražulytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius