Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė Valentino dienai skirtoje fotosesijoje pristatė naują įvaizdį

Atlikėjos Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė šv. Valentino dienos proga nusprendė nustebinti savo gerbėjus. Juk tokia romantiška šventė būna tik kartą metuose! Šia proga socialiniuose tinkluose jos pasidalino naujausios fotosesijos akimirkomis, kuriose pristatė ir sceninius kostiumus.
Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė įsiamžino Valentino dienai skirtoje fotosesijoje
Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė įsiamžino Valentino dienai skirtoje fotosesijoje / VAphotography nuotr.

Paviešinusios fotosesijos akimirkas, akį traukiančiu stiliumi ir žavesiu galinčios pasidžiaugti atlikėjos sulaukė daugybės pagyrimų.

Tiesa, fotosesijoje grupės „Pupytės“ narės pristatė savo naują koncertinį įvaizdį, kurį patikėjo dizaineriui Liutaurui Salasevičiui.

Valdo Aglinsko nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė
Valdo Aglinsko nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė

Oksana ir Monika jau ne pirmą kartą bendradarbiauja su šiuo mados kūrėju. Jis atlikėjoms sukneles kūrė ir „Aukso lašas 2018“ renginiui.

„Toks dueto stilius – mūsų visų bendras sprendimas. Norėjau, kad nauji jų kostiumai būtų truputį buduariniai“, – 15min pasakojo L.Salasevičius.

Oksanos Pikul ir Monikos Šedžiuvienės fotosesija – galerijoje:

Tiesa, pastaruoju metu viešumoje Oksanos grupė rodėsi retai. Pasak jos, buvo net minčių išsiskirstyti, tačiau galiausiai šią veiklą nusprendė pasilikti.

„Mums neleidžia atsisveikinti – turim užklausų, užsakymų. O dar ir pasišnekėjome su Monika, kad tai mums yra puikus hobis, mes čia leidžiame labai gerai laiką, todėl čia dar tikrai ne viskas“, – intrigavo atlikėja.

15min primena, kad M.Šedžiuvienė šiuo metu išgyvena skyrybų procesą su verslininku Andriumi Šedžiumi. Visgi jos širdies žaizdos jau spėjo užgyti – Monika nebeslepia jausmų mylimajam Dovydui.

O šiuo metu viešumoje retai matoma Oksana Pikul 15min pasakojo, kad nusprendė didžiąją dalį laiko skirti vizažistės veiklai ir šeimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius