Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul. Ją iškeitė į jaunesnę... (papildyta birželio 25 d.)

Vasarą grupės „Olialia pupytės“ lyderė O. Pikul (27) pasitiko su dvejopais jausmais: ji jau pabaigė 3 kursą universitete, laukia romantiškų atostogų su mylimu vyru prie Viduržemio jūros, tačiau merginą neseniai pasiekė ir nemaloni žinia – Oksanai nebeliko vietos televizijos projekte „Kažkas atsitiko“, kur ją pakeitė jaunesnė dainininkė.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / „Privatu!+TV Gidas” viršelis

Oksana, kaip reagavai į žinią, jog laidos „Kažkas atsitiko“ vedėjos kėdė, kurioje metus sėdėjai, atiteko dainininkei Irūnai Puzaraitei?

Tikrai nepykau ir neliūdėjau. Mano darbo sutartis su laidos kūrybine grupe baigėsi, išėjome vasaros atostogų. Galėjau tikėtis visko – kad projektas bus pratęstas arba ne, kad mane kvies toliau dirbti arba ne. Žmonės, dirbantys televizijoje, turi suprasti, kad ši veikla laikina. Vieną akimirką esi įdomus ir reikalingas, o netrukus gali netekti darbo. Televizijoje nelipsi karjeros laiptais. Suprasdama šiuos dalykus, lengvai priėmiau naujieną, jog televizijoje manęs nebebus.

Bet ar neskaudu, kad laida liko, o vietoj Tavęs dirbs kita vedėja?

Dėl to neverkiu ir plaukų nesiraunu. Nieko nepadarysi – toks gyvenimas. Dėl to nejaučiu neapykantos Irūnai. Turiu pasiūlymų, todėl tikiu, kad manęs laukia naujos galimybės.

O apie „Kažkas atsitiko“ kūrėjus galiu atsiliepti tik pačiais geriausiais žodžiais. Tai ypatinga komanda. Kartu sukūrėme daug puikių filmukų, siužetų. Dirbti buvo tikras malonumas. Šios veiklos net nepavadinčiau darbu – tai buvo tarsi atostogos (šypteli). Buvusiems bendradarbiams paspausiu rankas, gražiai atsisveikinsime. Kas čia žino, gal netrukus ir vėl bendradarbiausime!

Turbūt jau seniai mėgavaisi poilsiu. Kokie planai atostogoms?

Tiesą pasakius, mano visas gyvenimas kaip atostogos (juokiasi). Kalbant rimčiau, šiais metais su „Olialia pupytėmis“ nusprendėme ilsėtis kartu. Ne dirbsime, o atostogausime. Kelionės tikslas – Pietų Prancūzija. Ketiname keliauti į Nicą, Kanus, kitus Viduržemio jūros kurortus. Beje, su savimi pasiimsime ir antrąsias puses. Vyksime šešiese.

Sakoma, jei nori patikrinti santykius su draugu, išvyk į kelionę arba paskolink jam pinigų. Nebaisu, jog visi galite smarkiai pyktis?

Nemanau, kad susiriesime. Per daug gerai vieni kitus pažįstame. Su grupės merginomis pernai kartu ilsėjomės Turkijoje. Nebuvo jokių problemų. Priešingai, buvo taip gerai, kad net nebesinorėjo koncertuoti. O mūsų visų antrosios pusės labai fainos ir supratingos, todėl nesinorėjo be jų ilsėtis.

Be muzikinių reikalų, Tau neseniai teko ir vienas žemiškesnis darbas. Tavo širdies draugas Simas Jasaitis turėjo bėdų dėl sveikatos – jam operavo kirkšnį, vėliau kilo problemų su rankomis. Ar slaugei jį?

Simas – suaugęs vyras. Pats savimi pasirūpina, juk jis sportininkas, turi daug jėgų, yra stiprus. Nereikėjo aplink jį šokinėti. Žinoma, po operacijos rodžiau daugiau dėmesio. Bet juk tai natūralu – kai rūpiniesi žmogumi, nori jam padėti.

Pakalbėkime apie Tavo išvaizdą. Atrodai kaip niekada liekna. Nors ilgą laiką mane tikinai, kad nesi numetusi svorio, pažiūrėjus į Tave, jau sunku tuo patikėti. Klok tiesą!

Pastaruoju metu tikrai kiek sulysau. Bet tam yra priežastis – stresas ir įtampa. Kaip tik neseniai baigiau rašyti kursinį darbą, kurį dar reikia apsiginti. Neslėpsiu: teko sudeginti daug nervų ląstelių. Kai esi užsiėmusi, nesinori net valgyti. Negaliu sakyti, kad numečiau daug svorio, tiesiog nuolatos tai pasunkėju, tai palengvėju 2 kilogramais. Dabar sveriu 48 kilogramus (Oksanos ūgis – 164 centimetrai – aut. past.).

Prieš šį interviu restorane užsisakei ne kepsnį ar kitokį riebų patiekalą, o sveikų salotų. Tenka save riboti, kad išsaugotum tobulas kūno linijas?

Tiesiog vasarą stengiuosi nevalgyti karštų riebių patiekalų, o vietoj jų rinktis lengvesnius. Tiesa, visada darau išimtį, kai nuvykstu pas mamą. Niekada negaliu atsispirti jos gardėsiams. Vakar kaip tik pas ją pietavau, tai pavalgiusi vos pakilau nuo stalo (juokiasi).

Ar vadovaujiesi kokiais nors mitybos principais?

Stengiuosi derinti maisto produktus. Pavyzdžiui, nevalgau mėsos su bulvėmis. Tačiau neatsisakau jokių mėgstamų produktų. Valgau beveik viską.

Daugelis skaitytojų turbūt nepatikės Tavimi, jog valgai beveik viską ir sveri tik 48 kilogramus...

Yra labai geras posakis: pusryčius pavalgyk gausiai, pietus pasidalyk su draugu, o vakarienę atiduok priešui ar kaimynui. Tai logiška. Tačiau prisipažinsiu, kad man sunkiausia atsisakyti vakarienės. Negalėčiau jos atiduoti, bet sumažinti porciją sugebėčiau.

Tu ir Tavo draugas Simas tikriausiai maitinatės skirtingai. Tiesa, kad tau tenka virti po du skirtingus patiekalus?

Aš neverčiu savo antrosios pusės nevalgyti mėsos, o maitintis salotomis ir grūdais. Bet ir po du skirtingus patiekalus negaminu. Prisitaikome vienas prie kito.

Minėjai, kad pastaruoju metu daug Tavo laiko suryja mokslai. Turbūt nedaugelis Tave įsivaizduoja įsikibusią į knygą ir besimokančią...

Apie save girdėjau daug atsiliepimų. Neva, kad išlaikyčiau egzaminus, moku pinigus. Tai visiška nesąmonė. Tiesą pasakius, mokslams skiriu daug laiko, nes tai man labai patinka. Galvoju, jog po metų baigusi tarptautinio verslo studijas ir toliau norėčiau mokytis, jei tik turėsiu tokią galimybę. Tik dar tiksliai nežinau, ką. Galbūt mane domintų ir toliau gilinti žinias dabartinėje srityje, galbūt norėčiau studijuoti psichologiją...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius