Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul-Jasaitienė ir Greta Lebedeva pataria, kaip padailinti užpakaliuką

Lietuvą sudrebino netikėtas nuotraukos incidentas. Pupytės susikišo mikrofonus į... vieną vietą ir susilaukė baisaus pasmerkimo! Kaip taip galima? Tai negražu ir vulgaru! Merginas užpuolė kolegos „Facebooke“ ir išvadino kone smukusios moralės moterimis.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Kur mes gyvename?“ – KK2 stebėsis pupytė Vita Jakutienė. Civilizuotoje vakarietiškoje šalyje ar laukiniuose rytuose, kur moterys vaikšto su burkom? 

Mūsų žvaigždės nesiruošia klausyti pavydžių kolegių šnipštalų. Reikia tobulinti kūną! O ypač užpakalį, kuris yra vienas iš smogiamųjų moters šou elementų. Visus patarimus žiūrovai išgirs ir išvys šį pirmadienio vakarą LNK infošou KK2. 

„Kuo riestesnis moters užpakaliukas, tuo didesnis privalumas, tuo didesnė teigiamybė, vyrai juk mėgsta paganyti akis“, – neslepia Oksana Pikul-Jasaitienė. 

Užpakalio fasadui gerinti skirti specialūs pratimai, kuriuos kasdien atlieka Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva. Užpakalio priežiūra kainuoja daug pinigų ir pastangų! Greta Lebedeva: „Iš geros trenerės girdėjau, jeigu tu nori susitvarkyt užpakaliuką, mažiausiai reikia dirbti metus. Esu už du pratimus – pritūpimus ir stepą.“ 

O štai Oksana Pikul-Jasaitienė žino net gudrybių, kaip paryškinti užpakaliuką. „Norint turėti gražią subinę, patariame arba nusipirkti subinių priedų, tokių kelnaičių, beje, jos dabar labai populiarios. Bet jei gyvenate penktame aukšte, nesinaudokite liftu, arba darykite pritupimus – vieną dieną 10, kita 20, trečią 30 ir vasarą jau eini su tokia subine“, – juokėsi Oksana. 

Išpuoselėtus sėdmenis reikia saugoti. Kad neatsitiktų taip, kaip Beyonce, kai koncerto metu jo užpakalį išplekšnojo vienas gerbėjas. Bijodama panašių išpuolių Jennifer Lopez savo užpakalį net apdraudė 27 milijonais dolerių! Jei netyčia daiktas būtų sugadintas. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius