-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul-Jasaitienė: „Nors Simas man dabar yra pirmoje vietoje, savo koncertinės veiklos aš nemesiu“

Anokia čia paslaptis, kad po vestuvių gyvenimas pasikeičia. Juk pasinerti į ramią, šeimyninę idilę, daugumos moterų troškimas. Tik ne Oksanos Pikul-Jasaitienės. Nors pastaruoju metu, grupių „Pop Ladies“ ar „Naujos pupytės“ gerbėjai jos koncertuojančios kartu išvysti ir negalėjo, dainininkė patikino, kad po vestuvių ir užsitęsusio medaus mėnesio ji ir vėl pilna koja grįžo į darbus.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis

Tad kol visi spėlioja, ką po vestuvių su žinomu krepšininku Simu Jasaičiu darys Oksana, ji pati portalui Žmonės.lt atskleidė artimiausius savo gyvenimo planus.

Pirmiausia, norime nuraminti visus pabūgusius, kad moteris žada palikti Lietuvą ir išvykti gyventi su vyru į Rusiją. O.Pikul-Jasaitienė patikino, kad Lietuvoje dar yra nebaigtų reikalų.

„Ką reiškia, paliksiu Lietuvą? Kaip ir anksčiau gyvenau, taip ir gyvensiu. Pirmiausia, čia mane vis dar laiko magistro studijos. Ir dar, tuo pačiu, grįšiu prie savo darbų. Turiu šiokių tokių planų, kurių kol kas neatskleisiu. Pasigirti reikia tik tuomet, kai yra kažkas padaryta. Neperšokęs duobės, nesakyk „op!“. O ir visam laikui išvykti tikrai nepavyks, nes yra dalykų, kurie laiko mane čia“, – portalą Žmonės.lt patikino O.Pikul-Jasaitienė.

Grupės gali apsieiti ir be jos

Pop Ladies
„Pop Ladies“

Dainininkė patvirtino ir tai, kad pirmąją išvyką pas savo vyrą į Rusiją jie jau yra suplanavę, tačiau datos atskleisti nenorėtų. Pirmiausia dėl to, kad kelionė dar neįvyks greitai. Mat Simas po Europos čempionato turėtų su visa Krasnodaro „Lokomotiv“ komanda atvykti į Lietuvą. Čia vyks komandos stovykla.

Maža to, Oksana patikino, kad jei ji išvyktų iš Lietuvos popgrupės, kurių narė ji yra, puikiausiai apsieitų ir be jos. „Na, o jei ir išvyksiu, ir taip nutiks, kad laiko tarpas, praleistas Rusijoje, bus ilgesnis... dėl to stipriai neišgyvensiu, nes tiek „Pop Ladies“, tiek ir „Naujos pupytės“ puikiai darbą atlieka ir be manęs“, – sakė ji.

Šį dainininkės teiginį puikiai įrodo tai, kad beveik mėnesį abi grupės scenoje pasirodė be O.Pikul-Jasaitienės. Mat dainininkė po vestuvių leidosi į ilgą ir romantišką medaus mėnesį.

 Lino Dambrausko nuotr./Naujos pupytės
„Naujos pupytės“

„Grupės „Pop Ladies“ ir „Naujos pupytės“ ilgą laiką koncertavo be manęs. Pirmiausia buvo vestuvės, po to medaus mėnuo Maldyvuose, kurį su vyru pratęsėme atostogaudami Nidoje. Tuo metu, mes priėmėm sprendimą, kad norime kiek ilgiau pailsėti dviese. Dėl savo vyro prašymo sutikau ilgiau su juo paatostogauti ir su juo praleisti laiką, kuriam laikui atsisakiau koncertinės veiklos. Viskas išėjo natūraliai, – kalbėjo viena ryškiausių popscenos žvaigždžių ir patikino, kad dabar jau ir vėl pasinėrė į koncertinę veiklą. – Jau grįžau į sceną ir koncertuoju su abejomis grupėmis. Jau gal dešimtyje koncertų sudalyvavau. Tiesiog, ne visi jie yra vieši, todėl ne kiekvienas žino, kad į darbą jau kibau  visu pajėgumu.“

Namų šeimininkės S.Jasaičiui nereikia

Nors dabar, anot Oksanos, pirmą vietą jos gyvenime užima šeima, paskui vyrą į Rusiją tam, kad tiesiog suktųsi prie puodų, ji bėgti neketina.

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

„Dabar yra šeima ir ji – pirmoje vietoje. Jei vyras prašys su juo praleisti daugiau laiko, aš mielai tai darysiu. Tačiau į Rusiją paskui vyrą nebėgsiu, savo darbo ir mylimos veiklos tikrai nemesiu. Aš savęs nedirbančios net neįsivaizduoju, o ir Simas man tikrai niekada nelieps būti tik namų šeimininke“, – svarstė dainininkė.

Tiesa, ji patikino, kad S.Jasaitis jos tarp keturių sienų uždaryti ir pats nenorįs. Mat jam patinka, kad Oksana turi savo planų ir darbų.

„Jis puikiai žino mano planus, man padeda ir pataria. Maža to, mane mato ne prie puodų, o besisukančią savo veikloje. Tuo mėgaujuosi ir aš, nes iš mylimo žmogaus gaunu ne stabdymą, o visapusišką palaikymą. Ir tai yra gerai, fainai, smagu ir mane tokie santykiai veža. Yra, žinoma, moterų, kurių pašaukimas kūrenti šeimos židinį ir tai taip pat yra labai puiku. O aš noriu visur pabūti – ir šeimoje, ir savo kūrybinėje veikloje“, – mintimis apie ateitį su portalu Žmonės.lt dalijosi Oksana.

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius