Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul keis „Formulės 1“ bolidų padangas

Šį ketvirtadienį, balandžio 29 dieną, 17 val. prasidėsiančiame „Formulė 1“ parodos atidaryme sostinės gyventojai ir miesto svečiai turės unikalią galimybę gyvai pamatyti ypač daug aistrų šių lenktynių metu sukeliantį padangų keitimą. Vos per kelias sekundes tai atliekantys profesionalai iš Vokietijos pamokys bei su šia užduotimi pakvies susidoroti žinomiausias mūsų šalies pramogų pasaulio žvaigždes, tarp kurių – ir grupės „Olialia pupytės“ lyderė Oksana Pikul.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Prieš septynerius metus laikiau egzaminus vairuotojo teisėms gauti. Tuomet, žinoma, mokiausi ir automobilių padangas pakeisti. Tačiau nuo to laiko pačiai neteko tuo užsiimti. Paprastai laikausi labai efektyvios taktikos – gražiai šypsotis ir visos su automobiliu susijusios problemos išsisprendžia“, – sako neseniai naują „Mercedes Benz E350 Coupe“ vairuoti pradėjusi Pikul.

Pasak jos, prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vyksiantis „Formulė 1“ bolidų parodos atidarymas – šauni galimybė prisiminti, kaip keičiamos automobilio padangos bei įgyti žinių iš tikrų šios srities profesionalų.

„Be to, tikiuosi, kad galėsiu pasikliauti savo grupės narių pagalba – mes mėgstame iššūkius, visada norime viską padaryti gerai ir iki galo bei, žinoma, laimėti“, – sako O. Pikul.

Be bolidų padangų keitimo užduoties, žinomi šalies žmonės taip pat išbandys savo jėgas „Formulė 1“ trasose, komentuojant šios sporto šakos ekspertui Arūnui Volungevičiui. Jų ir visų susirinkusių prekybos ir pramogų centre „Ozas“ taip pat laukia įspūdingas „Formulė 1“ legendų Michaelio ir Ralfo Schumacherių, Kimio Raikkoneno, Damono Hillo, Ayrtono Sennos, Alaino Prosto pilotuotų bolidų atidengimas ir pristatymas, galimybė iš arti apžiūrėti ne tik lenktyninius automobilius, bet ir „Formulė 1“ sportininkų aprangą, šalmus, kitus šių varžybų atributus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius