-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul: „Manau, atėjo laikas keistis iš esmės“

Pasirodžius žiniai, kad lietuvius ir džiuginęs, ir trikdęs „Olialia“ projektas nutraukia savo veiklą, kilo klausimas – koks likimas laukia grupės „Olialia pupytės“. Skaistės Steikūnaitės, Marinos Bui ir Oksanos Pikul trio skirstytis nežada ir jau netrukus pristatys gerbėjams savo naująjį veidą.
„Olialia pupytės“  scenoje
„Olialia pupytės“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt sakė grupės lyderė, visais kolektyvo reikalais šiuo metu užsiimanti O.Pikul, merginos niekur nedings. „Mes tikrai būsime. Esame atskiras projektas, tik bendradarbiavome su „Olialia“. Dirbsime toliau, tik keisime pavadinimą ir visą koncepciją. Norime ne tik pakeisti įvaizdį, bet ir įnešti naujovių. Kaip tik dabar atėjo laikas pokyčiams. Keičiamės su dideliu noru ir plačia šypsena, būsime kitokios“, – tvirtino šviesiaplaukė.

Oksanos teigimu, kol kas iš grupės pavadinimo dings tik jo pirmoji dalis – „Olialia“. „Kurį laiką būsime tiesiog „Pupytės“. Bet neatmetame varianto, kad pavadinimą apskritai keisime. Jei jau keičiame viską, kodėl ir jo nepakeitus. Žinoma, tai tik svarstymai“, – šypsojosi O.Pikul.

Užuominomis ji neatmetė galimybės, jog pasikeis ir grupės sudėtis. „Papūs nauji vėjai, bus pokyčių, bus labai įdomu, žavu ir skoninga. Šiuo metu svarstau tai, taip pat stengiuosi palaikyti vyrą (O.Pikul mylimasis – krepšininkas Simas Jasaitis, – aut. past.) varžybose, dar stengiuosi paskaitas lankyti... Jei ne rugsėjį, tai spalį visuomenė pamatys didelių pokyčių“, – žadėjo mergina.

Nuogybės veikiausiai dings „iš repertuaro“

O.Pikul teigimu, kartu su visais pokyčiais bus keičiamas ir grupės stilius, kuris šįsyk bus nebe toks atviras. „Ko gero, daug parodėme to atvirumo. Padarėme ir klaidų, ir gerų dalykų per savo muzikavimo karjerą. Manau, atėjo laikas keistis iš esmės. Keisime ir dainas. Norime parodyti save kitoje šviesoje, galime būti ne tik tokios, kokias mus matė. Žmogus, kad ir ką gyvenime darytų, lipa laiptais aukštyn. Mes kopsime tik į viršų“, – ryžtinga buvo grupės lyderė. Kaip sakė O.Pikul, šiuo metu grupės vairas yra jos rankose, bet greitu metu merginos turėtų sulaukti ir partnerių pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius