-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul su Simu Jasaičiu ir draugais nuo darbų atsipūs Prancūzijoje

„Olialia“ pupytė Oksana Pikul, nors tvirtino nemėgstanti atvirauti apie būsimus planus, 15min.lt papasakojo jau suplanavusi su grupės merginomis Marina Bui ir Skaiste Steikūnaite vasaros kelionę. Jos metu, visos trys šviesiaplaukės ilsėsis ir mėgausis saule drauge su savo mylimaisiais Pietų Prancūzijoje.
Oksana Pikul ir Marina Daščenka
Oksana Pikul ir Marina Bui / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mes ketiname birželio gale visi kartu, su antromis pusėmis, tvarkingai, gražiai keliauti į Pietų Prancūziją. Pasibūti, pasižmonėti, pasimėgauti saule, be jokių darbų – tik atostogauti“, – šypsojosi O.Pikul. Jos teigimu, visos trys poros mėgins derinti poilsį ir pažintinę programą. „Kelias dienas pailsėsime, kelias dienas pakeliausime, nuvažiuosime į Kanus. Taip išėjo, kad kalbame iki kelionės, bet labai tikiuosi, kad viskas pavyks. Tai buvo spontaniška mintis, sumąstėme, kad būtų smagu vykti į kelionę drauge, kadangi pastaruoju metu visi gražiai bendraujame kartu su antromis pusėmis“, – sakė šviesiaplaukė. Jos teigimu, daugiausia kelionės planais rūpinasi S.Steikūnaitė.

Žinoma, „Olialia“ trijulės vasarą laukia ne tik poilsis, merginų teigimu, vis pildosi jų koncertų grafikas, jos turi naujų planų, kurių kol kas atskleisti nenori. Tiesa, grupė masinei migracijai į pajūrį pasiduoti neketina. „Mes prie jūros nenorime dainuoti, norime ten ilsėtis“, – sakė O.Pikul.

Apie Simo Jasaičio karjerą nekalba

Paklausta, ar jau yra kokių žinių apie mylimojo S.Jasaičio karjeros posūkius, galimą darbą užsienio krepšinio klubuose, O.Pikul buvo nekalbi. „Pasiūlymų, be abejo, yra įvairių. Aiškumo, kol kas, ko gero, nėra“, – sakė ji. Paklausta, ar keliautų kartu, jei S.Jasaitis gautų darbą užsienyje, šviesiaplaukė tikino, jog apie tai kalbėti nenori. „Tokiais dalykais mes nesidaliname, ateis laikas ir aptarsime“, – kategoriška buvo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius