Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul viešina vyro žinutes: necenzūriniai žodžiai ir raginimas dingti iš namo

Nuolatiniai išgėrinėjimai, nuo kelių dienų iki kelių savaičių trunkantys pasilinksminimai gyvenant ne šeimos namuose, o viešbučiuose arba pas draugus, trumpalaikiai romanai su kitomis moterimis – taip apie kitą, nematomą santuokos pusę su garsiu krepšininku Simu Jasaičiu laidai „Nuo... Iki...“ prabilo 33-ejų grupės OMG lyderė, vizažistė Oksana Pikul.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis / Adam Aleksejėvič ir 15min nuotr.

Pasak Oksanos, ji norėjusi išsiskirti tyliai ir taikiai, tačiau to padaryti jau nebepavyks. Prieš 5-erius metus vykusios poros vestuvės priminė pasaką, vėliau – šeimos fotosesijos gimus sūnui žurnalų viršeliuose ir nuotraukos socialiniuose tinkluose. Šiandien Oksana prisipažįsta – daug kas buvo melas, nes tiesos pasakoti nesinorėjo.

„Žiurkė, prostė...“, – tai tik keletas keiksmažodžių, kuriais žinutėse garsus krepšininkas esą kreipiasi į sutuoktinę ir sūnaus motiną. Oksana laidoje parodys ir žinutę, kurioje vyras reikalauja kraustytis iš jųdviejų namo.

„Susirenki daiktus su vaiku ir dingsti iš mano namo. Nieko negausi. Gyvenkit, kur nori. Negausi pinigų. Atimsiu viską, auka“, – žinutės tekstą cituoja Oksana.

Jos interviu – šį pirmadienio vakarą 20.30 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

LNK nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė rodo esą nuo Simo Jasaičio gautas žinutes
LNK nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė rodo esą nuo Simo Jasaičio gautas žinutes

Tačiau Simo Jasaičio advokatas tikina, kad krepšininkas tokios žinutės niekada nerašė.

„Tai yra pačios Oksanos Pikul rašymo stilius. Taip jau susiklostė, kad S.Jasaitis visas SMS žinutes, kurias jis siuntė ir kurias jis gavo, saugo nuo 2015 metų spalio 2 dienos. Tarp tų žinučių, šių žinučių nėra“, – 15min sakė advokatas Albertas Bandžius.

Paklaustas, kaip elgsis Simas Jasaitis, jei tos žinutės tikrai ne jo rašytos, advokatas komentavo taip: „Aš manau, kad jau pakankamai mes sureagavome. Bus teismas, jeigu ji norės tai įrodinėti, kaip kokį vulgarų ar agresyvų mano kliento elgesį, tegul bando, bet yra visiškai priešingai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius