Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Šklėriūtė briliantinių merginų ieškos ir Šiauliuose

Dar nespėjus nurimti pirmojo renginio aistroms, kuris vyko Alytuje, gupės „Kitokios“ atlikėja Oksana Šklėriūtė nesnaudžia ir tęsia „Brilliant girls“ merginų paiešką.
Karolis Sakalauskas, Oksana Šklėriūtė ir A.Mikulėnas
Karolis Sakalauskas, Oksana Šklėriūtė ir A.Mikulėnas / Martyno Plepio nuotr.

„Pavasaris – gražiausias metų laikas. Bundanti gamta – sugrįžta migruojantys paukščiai, pražysta pirmieji žiedai, sprogsta medžių pumpurai, šildo saulės spinduliai. Nė minutei nesudvejojau, kad sekantis apsilankymas turi vykti būtent Saulės miestu vadinamuose Šiauliuose ! Kiekvienam iš mūsų – tai atsinaujinimo metas.  Tad nesnauskime ir pradėkime žadinti kūną, sielą bei mintis po gilaus žiemos miego!“ – ragina O.Šklėriūtė.

Idėjos autorė teigia, kad šįkart merginų išrinks bent dvi, kurios užsigarantuos kelią į metinį „Brilliant girls“ kalendorių ir ne tik. Taip pat paatvirauja, kad anketas merginos siunčia gan aktyviai ir kartu džiaugiasi, kad galbūt pataikė tiesiai į dešimtuką. Todėl merginos, nesnauskite ir motyvuokite save tuo, kad žiema baigėsi ir metas lysti iš savų šarvų, kad metas veikti, kad metas pražysti.

Jau balandžio mėnėsį nusimato antrasis renginys, kuriame vyks ne tik rinkimai, bet ir visų susirinkusių klubinėtojų  laukia linksmybės iki paryčių.

„Visos merginos, kurios dalyvavo Alytuje, liko pilnos įspūdžių, gerų emocijų labai ilgam... Susilaukiau ne tik padėkos žodžių iš jų, bet ir palaikančių žodžių iš nepažystamų ar tiesiog atvykusių pasilinksminti žmonių, kurie skatina eiti tik į priekį ir tik su didesniu trenksmu. Dėkoju visiems prisidedantiems prie šio gimstančio projekto bei, merginos, Jums už tai, kad esate. Nekantrauju atiduoti bent pora briliantų vėl... Pamilkite gyvenimą iš naujo“, – pabaigai visiems padėkojo ir nusišypso Oksana Šklėriūtė.

Merginoms, kurios nori būti pastebėtos, išgarsėti ir realizuoti save tereikia užpildyti anketą, nesvarbu ar esate iš Šiaulių ar jo apylinkių ar bet kurio kito Lietuvos miesto. O po to jau nesnausti – sudalyvauti, atsiskleisti, pakerėti komisiją ir pasiimti savo briliantą bei pasitikti sėkmę!

Martyno Plepio nuotr./Vedėjai Oksana Šklėriūtė ir Domantas Rimkus
Martyno Plepio nuotr./Vedėjai Oksana Šklėriūtė ir Domantas Šimkus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius